• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Şok Fiyatlar! 13. Sayfada Kaçırmayın :)

$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

Arkadaşlar ürünleri son bir hafta daha tutuyorum. Bunlar son fiyatlar. Sonra yayından kalkacaklar :)))) bu fırsat kaçmaz...

Son düzenleme:
Kapıda ödeme var mı VARSA ÇIT ÇITLILARIN HEPSİNE TALİBİM BİRDE PEMMBELİ TAKIMA HEPSİNİN FİYATINI ÖGRENE BİLİRMİYİM

Son düzenleme:
Kapıda ödeme var mı VARSA ÇIT ÇITLILARIN HEPSİNE TALİBİM BİRDE PEMMBELİ TAKIMA HEPSİNİN FİYATINI ÖGRENE BİLİRMİYİM

Çıtçıtlıların hepsi 7,5₺ minili alt üst takımı diyorsunuz sanırım. Toplam hepsi 12 olur. Kapıda ödeme var.. :34: özelden adresinizi isim soyisim ve tel verbilirsiniz..

Burdan bi arkadaştan aldım 4 ay önce. Şimdi ihtiyaç fazlası oldu. 3. El olmuş olacak. Şarjıyla kullanıldığında performansı düşük. Prizde kullanıldığında iyi. Fazla beklentisi olanlara göre değil:50: işimi görsün yeter diyenlere..:40:

cartoon çanta seti sanırım duruyor mu? son düz hesap yapamaz mıyız? ve istanbulun neresinde oturuyorsunuz? ben almak istiyorum :)

cartoon çanta seti sanırım duruyor mu? son düz hesap yapamaz mıyız? ve istanbulun neresinde oturuyorsunuz? ben almak istiyorum :)

Battaniyeyi almazsanız 10₺ olsun. Iki çantayıda almak istiyorsunuz değil mi? O fotodakilerin üçü 12₺. Bu fiyatada başka türlü indirim olmaz yani :34:

Battaniyeyi almazsanız 10₺ olsun. Iki çantayıda almak istiyorsunuz değil mi? O fotodakilerin üçü 12₺. Bu fiyatada başka türlü indirim olmaz yani :34:

biri battaniyemiymiş onun bilmiyordum :) sorun değil kalsın madem o iki çocuğuma iki çanta olacak işte gerçi bide 3 numara bebeğim vardı battaniye de ona olurdu neyse peki ödeme nasıl olacak ptt ödememi eft falan mı bi özelden ayrıntıları konuşalım yakın oturuyosak elden alırdım beşyüzevler avrupa yakasındayım ben siz??

Canim iyigeceler bu benim kargomu yarın yolluyorsun değilmi, ben pttden teslim almak istiyorum bu haftaiçi gidecegim ordan teslim alırım.

Çıtçıtlıların hepsi 7,5₺ minili alt üst takımı diyorsunuz sanırım. Toplam hepsi 12 olur. Kapıda ödeme var.. :34: özelden adresinizi isim soyisim ve tel verbilirsiniz..

benim msj hakkım yokmuş özelden siz bana tlf msj atabilirmisiniz sakıncası yoksa sizi arayayım

beni unutma lütfen bana tlf özelden msj at benim msj hakkım yok adresimi veremiyorum. şu yukardaki zıbınları ve üç büyük zıbın daha vardı onu ve pembe takımı istiyorum.ulaşa bilirsem daha detaylı konuşuruz.

Son düzenleme:

Neredeyse hepsi duruyor. Hepsi 7,5₺ olan çıtçıtlılar ve pembe minili altüst satıldı istediklerinin içinde. Özelime adres bilgilerini gönderirsen yarın kargoya çıkıcam hallederim seninkilerinde.

Bu mesajla 50 yi tamamlıyorum özel mesaj hakkı açılacak herhalde özelden adres bilgilerini atarım

Back