Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Ay bi sknti olmasinda kuzum insallah seninkide duzene girer uzme kendini sakin

Ay bi sknti olmasinda kuzum insallah seninkide duzene girer uzme kendini sakin
Ben adet olmuyorum ama hamile kaliyorum doktorlar da saskin ama oluyor yani:) cok kasmiyorum o yuzden.

3 ay adet olmamistim sonra negatif olunca testler sokturucu ictim yine olmadi baktim 4 aydir adet olmuyorum of dedim yeter bi de doktora gittim ki hamileymisim doktor son adet tarihini sordu soyledim bi hesapladi bebegin 20 haftalik olmadi gerekiyo:)

Wallani sok oldum ya oyi bari warmi baska bebisin

Ya kafam allak bullak oldu 7si sabahi leke geldi dedim implatasyonsa die oysa 4 5gun sonra cikar yaziyo tesste e ben bugun denedim yine negatif ama adet olcam heralde dokundum,alltan sert bisey gelsi elime yani
benim de ellime biley gibi bisey degmsti sabahi adet oldum zaten

Wallani sok oldum ya oyi bari warmi baska bebisin
Yok canim ne yazikki onu da kaybettim ama doktorum sen hamile kalabiliyorsun sakin dert etme kendine dedi bak gecen ay da yumurtlamami gordum ama adet olmadi ilac aldim bu ay yine gordum yumurtlamami bakalim olacakmi hic sanmiyorum ama bekliyorum yine:)

_Masalim_ vala ben bunu cok arastirdim ama hic ovulasyon testi yapmamistim aldim baslayacagim ay hamile kaldigimi ogrendim kanda 226 ciktigi gun evdeki ovulasyon testini yaptim biri silik biri koyu cikti yokmus alakasi diye dusundum ama hala sakliyorum o testi simdi inceledigimde gordum ki meger c cizgisi koyu cikmis yani evet gebelikte ovulasyon testleri pozitif cikiyor test ettim onayliyorum:)

Kuzum.cok sagol ogrenmis oldum valla pazartesj olsunda aliymm

Ben bilmiyodum kuzum pekte anlamiyorum ovudan acikcasi

Kuzum sen bi kan testi mi versen balim?
Walla sancilar yuzunden ya diyorum adet olucam ama ortada kan yok e diyorum hamileyim test negatif deliriyor gibiyim ama artik ya kirmizi ya pozitif ikisinden birini gormek istiyorum kafayi yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…