Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Kuzum benim 9 gun gecti ustunden ve
Bat 16 17 gibi
Pek emin olamiyorum cunki
Ben evlendigimden bu yana 6 aydir her 5 6 gun erken oluyorum.o yuzden kestiremiyorum ki
Ama şüpen varsa tahmini yumurtlama gününden 12 13 gün snra test yapsan çıkar canımm

Ama şüpen varsa tahmini yumurtlama gününden 12 13 gün snra test yapsan çıkar canımm
Bugun yaptim amaa tek cizgiydi :KK43:
O test cizgiyo bile zor gordum yani o bile silikti
Bakalim bekleyecem artik ama adet olacak misin gibi arada bel agrisi vuruyor insallah olmam ama :KK43:

Kuzular ben uyuyorum
Yarin sabah gorusmek dilegiyle
Yarin kandildir dualarimizdan birbirimizi eksik etmeyelim
Tanimadan bile cok sevdim sizi iyi ki varsiniz kuzucuklarim
Cook optum sizi
Bensiz cok kaynatmayin kiskanirim :)

Kuzular ben uyuyorum
Yarin sabah gorusmek dilegiyle
Yarin kandildir dualarimizdan birbirimizi eksik etmeyelim
Tanimadan bile cok sevdim sizi iyi ki varsiniz kuzucuklarim
Cook optum sizi
Bensiz cok kaynatmayin kiskanirim :)
Hayirli geceler bitanem :KK15:
Hayirli kandiller kuzum ALLAHIM dualarimizi kabul etsin INŞALLAH :KK200:buarada bende cok seviyoyum seni :KK66:

Kizlar tam muhabbetin ortasinda internet gitti meger mackayi patlatmislar yine bakamadim size icim acidi ana kuzusu korpecik polisler yine gitti:KK43:

Bu arada yumurtlama donemindeyim sanirim islaklik hissi cok acik beyaz renk sivi bir akintim var ama ayni zamanda akinti uzuyo:) yumurtamin 3 gun once catladigini dusunuyordum yeni mi catliyo acaba:)

Kizlar tam muhabbetin ortasinda internet gitti meger mackayi patlatmislar yine bakamadim size icim acidi ana kuzusu korpecik polisler yine gitti:KK43:

Bu arada yumurtlama donemindeyim sanirim islaklik hissi cok acik beyaz renk sivi bir akintim var ama ayni zamanda akinti uzuyo:) yumurtamin 3 gun once catladigini dusunuyordum yeni mi catliyo acaba:)
Kuzum sorma esimde ordaydi bole yuregim kalkti yine bisuru sehit var diyo rabbim ailelerine sabir versin :KK43:

Olabilir canim adetine kac gun var
Sorma canim ya sacma sapan bi olay yasiyorum suan adetim dort gun gecti 6si olmam lazimdi 7si sabah leke geldi aha adet oldum dedim olmamisim kahve rengi lekw geldi dahada oydu adet tarihinden ikigun once test yaptim uc kere iki silikti bitanesi net negatif e bugun genekyaptim negatif ama diyolar mesela yerlesme kanamasidir die dusundum arastirdim dort bes gun sonra belli olur yaziyo bugunde seffaf beyaz su gibi akintim oldu piskolojim bozuldu ya oturdum adeti bekliyorum inan

Sorma canim ya sacma sapan bi olay yasiyorum suan adetim dort gun gecti 6si olmam lazimdi 7si sabah leke geldi aha adet oldum dedim olmamisim kahve rengi lekw geldi dahada oydu adet tarihinden ikigun once test yaptim uc kere iki silikti bitanesi net negatif e bugun genekyaptim negatif ama diyolar mesela yerlesme kanamasidir die dusundum arastirdim dort bes gun sonra belli olur yaziyo bugunde seffaf beyaz su gibi akintim oldu piskolojim bozuldu ya oturdum adeti bekliyorum inan
Oooo bu durumda gebelik olabilir :) ay hadi insallah:) gec dollenme felandir belki o yuzden cikmamistir. Ovulasyon testi varmi evde?

Oooo bu durumda gebelik olabilir :) ay hadi insallah:) gec dollenme felandir belki o yuzden cikmamistir. Ovulasyon testi varmi evde?
Yok kiz gebelik testi varda istw yaptim sabah yine negatif cikinca saldim ardik aklimda deli sorular neden bu kadar gecikirki adet hem nie leke oldu diyorum adet oldum saniyorum lavoboya gittim seffaf akinti hastaneyede gitmek icin once idrarda silikte olsa pozitifi gorseydim :KK43: giderdim

Yok kiz gebelik testi varda istw yaptim sabah yine negatif cikinca saldim ardik aklimda deli sorular neden bu kadar gecikirki adet hem nie leke oldu diyorum adet oldum saniyorum lavoboya gittim seffaf akinti hastaneyede gitmek icin once idrarda silikte olsa pozitifi gorseydim :KK43: giderdim
Lh testleri hamilelikte pozitif cikiyor o yuzden varsa yao diyecektim:) vala kuzum bende pco var gectim adet gecikmesini ben her ay herhangi bir gunde adet olsam cok sukur diyorum tarih filan takip yapamam ne yazikki ama hic gecikme yasamiyorsan bunun mutlaka sebebi vardir ya kist olusmustur ya gebelik vardir ya da gec yumurtlamissindir

X