- 6 Aralık 2016
- 3.825
- 3.421
Ayyy inanmıyorm benmkide öyle diyoKocam kiskancliktan oluyo kizlar erkekler kulubu kuracakmis hepinizin kocasini alacakmis:) hep elimde telefon hep buralarda geziyomusum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy inanmıyorm benmkide öyle diyoKocam kiskancliktan oluyo kizlar erkekler kulubu kuracakmis hepinizin kocasini alacakmis:) hep elimde telefon hep buralarda geziyomusum:)
Kuzum soylemesi ayıp bu öglen değerlendirdik degerlendirtikden bi sure sonra akıntı olmuş kuzum eve gelince farkettim.
Aaaaaa bizi sikayet etmis :))) cook ayip :)Hehehehhe sorma kuduruyo kiskancliktan:) doktora bile beni sikayet etti butungun kadinlar kulubunde bisey deyin hocam diyo:)
Olabilir kuzu bende de bel agrisina ek akinti var boyle yapiskanimsi gibiKizlar söylemesi ayip sefaf akintim olmus eve gelince fark ettim bu bi isaret olabilir miii
Hoz geldin canimmmmmBen geldm tatlişkolarr
Olabilir kuzu bende de bel agrisina ek akinti var boyle yapiskanimsi gibi
Hoş buldumm canmmHoz geldin canimmmmm
Kuzumm sen cok dikkat et kendineee hamisssim benimBende pek iyi değil bu akşam ağzımn tadı yok ayaklarm donuyo yine hasta gibiyim
Çok sıkı giyiniyormm ayklarm kat kat sürekki battaniye üzermdeKuzumm sen cok dikkat et kendineee hamisssim benim
Sıkı giyin bak sicak tut kendini
Sag kasikda dolgunluk hisso duyuyorum kuzu bendeKuzum kasikta agrim yok suan karnim sis kuzum ama
En iyisini yapiyorsun kuzummÇok sıkı giyiniyormm ayklarm kat kat sürekki battaniye üzermde
Normaldir kuzu bunlar erken degil diye okumustumBugn akşam yemeğinde hiç bişy yiyemedm çok su içdiğim için lavba durumu daha da sklaştı ama 2 hafta da bu belirtiler için çok erken değilmi kızlar hemn anınnda yapışmış benm bebiş
Evet şimdi okudumm yumrtlama üzernden kaç gün gçdi canm batn ne zamnNormaldir kuzu bunlar erken degil diye okumustum
Yerlesmeden itibaren hissedebiliyorsun herseyi
Bizimm bebis de kendini hissettirme cabasi icinde :)
Kuzum benim 9 gun gecti ustunden veEvet şimdi okudumm yumrtlama üzernden kaç gün gçdi canm batn ne zamn