- 29 Kasım 2016
- 1.784
- 2.222
- 29
Aa,cok sewindim seninadina ilk cocukmu aamin. Isteyen herkese insallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa,cok sewindim seninadina ilk cocukmu aamin. Isteyen herkese insallah.
Evet ilk bebeğimiz :)Aa,cok sewindim seninadina ilk cocukmu a
Cinsiyeti belli oldumuuu yEvet ilk bebeğimiz :)
Oldu, Beyfendiyi beklediğimizi öğrendik artık :)Cinsiyeti belli oldumuuu y
ALLAHIM bagislasin canim gec yumurtlama hakkinda bilgi verebilirmisin ?Evet ilk bebeğimiz :)
Caniminiciii korkma streste bizi cok etkiliyor dualarim seninle INŞALLAH adet olmassin sonrada iki cizigiyi gorursun saglikca kucagina alirsin cok AMINYarin adet gunum arada girip çıkan ağrılarım var ayrıca goguslerim açıyor insallah hastalanmam
Simdi söyle söyleyeyim, Yasım 31, 8 senelik evliyim, hic bebek istemedik, hicte denemedik. Ben hamile olmaya karar vermeden bir dr'a gittim, hormon testlerimi bile yaptırdım. 4 ay öncesinden folik asit almaya basladım. Sonra korunmayı bıraktıgım ilk ay hamile oldugumu öğrendim. Öncesinde yumurtlama günüm olsun, regl günüm olsun hicte dikkat etmezdim acıkcası, hep ay ortası olur diye düsünürdüm yumurtlamayı, ama 24 temmuz son adet tarihi mesela. bu hafta bası 20 haftalık hamile oluyorum ama sanırım bir hafta geriden geliyoruz, dr'um gec yumurtlama olmustur dedi, cünkü bat.tan 9 gün sonra beta hcg 75 cıktı. Yani adet olmama yakın yumurtlamısım, normalden gec. O yüzden idrar testinde 6. günde sadece silik 2.cizgi gördüm, dediğim gibi espirisine yapmıstım Esime "galiba hamileyim" dediğimde adam yerinden fırladı gecenin 2.30unda gebelik testi aradı Onlarda sonra negatif gözüktü, 3 gün sonra zorla verdiğim kan testi cıkardı ortaya herseyi :) karısık oldu biraz yaniALLAHIM bagislasin canim gec yumurtlama hakkinda bilgi verebilirmisin ?
INŞALLAH olumlu olur balim yarin ola hayrola derler ya. sen kan testi vercekmisin kuzum yarin gecirkirse ?Ayykuzum ne güzel yazmışsın amin insallah stres yapmak istemiyorum ama bu kadar gogsum agrimazdi benim umutlanmak istemiyorum ama sonuç olumsuz da olsa uzulmuycem
AMIN bitanem cok tatlisinInsallah sende seker kutularina kavusursun canim hepiniz dualarimdasiniz Rabbim gonlumuze göre versin insallah
Camimmm ya bende ayin 5nde adet oluyorym normalde... bizde 25nde yapmistik ogunden beri kendimde hamilelik belrtleri hisediyorum ozmn dusuk ihtimal diye dsunmustum ben olmaz demiştim olabilir yani senin anlatgna gore oylemi ??? 25nde 26sinda 28nde olmustu ben ayin 5de adet ilcakken 1 aralikta adet oldum adeten sonra gun asiri devam ediyoruz ama ben 25nden supehlinoyorum gec dollenme olsa tarhler tutuyomu sence kuzu?Simdi söyle söyleyeyim, Yasım 31, 8 senelik evliyim, hic bebek istemedik, hicte denemedik. Ben hamile olmaya karar vermeden bir dr'a gittim, hormon testlerimi bile yaptırdım. 4 ay öncesinden folik asit almaya basladım. Sonra korunmayı bıraktıgım ilk ay hamile oldugumu öğrendim. Öncesinde yumurtlama günüm olsun, regl günüm olsun hicte dikkat etmezdim acıkcası, hep ay ortası olur diye düsünürdüm yumurtlamayı, ama 24 temmuz son adet tarihi mesela. bu hafta bası 20 haftalık hamile oluyorum ama sanırım bir hafta geriden geliyoruz, dr'um gec yumurtlama olmustur dedi, cünkü bat.tan 9 gün sonra beta hcg 75 cıktı. Yani adet olmama yakın yumurtlamısım, normalden gec. O yüzden idrar testinde 6. günde sadece silik 2.cizgi gördüm, dediğim gibi espirisine yapmıstım Esime "galiba hamileyim" dediğimde adam yerinden fırladı gecenin 2.30unda gebelik testi aradı Onlarda sonra negatif gözüktü, 3 gün sonra zorla verdiğim kan testi cıkardı ortaya herseyi :) karısık oldu biraz yani
Haydi INŞALLAH kuzummmInsallah Bekliycem testte pozitif görürsem öyle gidicem canim
AMIN canimcok sevindim kizlar ne guzel allah hayirlisiyla bebislerinizi kucaginiza almayi naspi etsin:)