Ama şüpen varsa tahmini yumurtlama gününden 12 13 gün snra test yapsan çıkar canımm
Kuzum benim 9 gun gecti ustunden ve
Bat 16 17 gibi
Pek emin olamiyorum cunki
Ben evlendigimden bu yana 6 aydir her 5 6 gun erken oluyorum.o yuzden kestiremiyorum ki
Ah kuzum bilsem umarim kurmuyoruzdurSag kasikda dolgunluk hisso duyuyorum kuzu bende
Ve 1 saat once bicak saplandi sanki karnima
Anlamadim ki kuruyormuyuz yine ?
Haklisin kuzum bakalim ne sonuc olcak cok sagol kuzum31 araliksa daha cok var adete canim,muhtemelen onlar birliktelik sonrasi disari akanlardir..
Bugun yaptim amaa tek cizgiydiAma şüpen varsa tahmini yumurtlama gününden 12 13 gün snra test yapsan çıkar canımm
Sağol cnm etmiyorum walla hiç canıma düşkün degilimEsr02 Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine
Bekleyemezsin seeeenn :))) beklerim der dayanamaz gidersin :)Sence bende sağlık ocağına gitmek için 3 hafta bekleyebilirmiyimm :)Umya
Bende oyleyim psikoloji kalmadi ki bizde resmen mahvvettik kendimiziAh kuzum bilsem umarim kurmuyoruzdurkuzum benimde sabah bi batma vardi kuzu herseye hamilelege yoruyorum
Hayirli geceler bitanemKuzular ben uyuyorum
Yarin sabah gorusmek dilegiyle
Yarin kandildir dualarimizdan birbirimizi eksik etmeyelim
Tanimadan bile cok sevdim sizi iyi ki varsiniz kuzucuklarim
Cook optum sizi
Bensiz cok kaynatmayin kiskanirim :)
Ah kuzum haklisinBende oyleyim psikoloji kalmadi ki bizde resmen mahvvettik kendimizi
Kuzum sorma esimde ordaydi bole yuregim kalkti yine bisuru sehit var diyo rabbim ailelerine sabir versinKizlar tam muhabbetin ortasinda internet gitti meger mackayi patlatmislar yine bakamadim size icim acidi ana kuzusu korpecik polisler yine gitti
Bu arada yumurtlama donemindeyim sanirim islaklik hissi cok acik beyaz renk sivi bir akintim var ama ayni zamanda akinti uzuyo:) yumurtamin 3 gun once catladigini dusunuyordum yeni mi catliyo acaba:)
neyse konusmayacam daha fazlaKuzum sorma esimde ordaydi bole yuregim kalkti yine bisuru sehit var diyo rabbim ailelerine sabir versin
Olabilir canim adetine kac gun varKizlar seffaf su gibi akintim var ya hamilelikle ilgisi olabilirmi ?
Sorma canim ya sacma sapan bi olay yasiyorum suan adetim dort gun gecti 6si olmam lazimdi 7si sabah leke geldi aha adet oldum dedim olmamisim kahve rengi lekw geldi dahada oydu adet tarihinden ikigun once test yaptim uc kere iki silikti bitanesi net negatif e bugun genekyaptim negatif ama diyolar mesela yerlesme kanamasidir die dusundum arastirdim dort bes gun sonra belli olur yaziyo bugunde seffaf beyaz su gibi akintim oldu piskolojim bozuldu ya oturdum adeti bekliyorum inanOlabilir canim adetine kac gun var
Oooo bu durumda gebelik olabilir :) ay hadi insallah:) gec dollenme felandir belki o yuzden cikmamistir. Ovulasyon testi varmi evde?Sorma canim ya sacma sapan bi olay yasiyorum suan adetim dort gun gecti 6si olmam lazimdi 7si sabah leke geldi aha adet oldum dedim olmamisim kahve rengi lekw geldi dahada oydu adet tarihinden ikigun once test yaptim uc kere iki silikti bitanesi net negatif e bugun genekyaptim negatif ama diyolar mesela yerlesme kanamasidir die dusundum arastirdim dort bes gun sonra belli olur yaziyo bugunde seffaf beyaz su gibi akintim oldu piskolojim bozuldu ya oturdum adeti bekliyorum inan
Yok kiz gebelik testi varda istw yaptim sabah yine negatif cikinca saldim ardik aklimda deli sorular neden bu kadar gecikirki adet hem nie leke oldu diyorum adet oldum saniyorum lavoboya gittim seffaf akinti hastaneyede gitmek icin once idrarda silikte olsa pozitifi gorseydimOooo bu durumda gebelik olabilir :) ay hadi insallah:) gec dollenme felandir belki o yuzden cikmamistir. Ovulasyon testi varmi evde?
Lh testleri hamilelikte pozitif cikiyor o yuzden varsa yao diyecektim:) vala kuzum bende pco var gectim adet gecikmesini ben her ay herhangi bir gunde adet olsam cok sukur diyorum tarih filan takip yapamam ne yazikki ama hic gecikme yasamiyorsan bunun mutlaka sebebi vardir ya kist olusmustur ya gebelik vardir ya da gec yumurtlamissindirYok kiz gebelik testi varda istw yaptim sabah yine negatif cikinca saldim ardik aklimda deli sorular neden bu kadar gecikirki adet hem nie leke oldu diyorum adet oldum saniyorum lavoboya gittim seffaf akinti hastaneyede gitmek icin once idrarda silikte olsa pozitifi gorseydimgiderdim