Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Walla sancilar yuzunden ya diyorum adet olucam ama ortada kan yok e diyorum hamileyim test negatif deliriyor gibiyim ama artik ya kirmizi ya pozitif ikisinden birini gormek istiyorum kafayi yedim
hakikaten tuhafmışşş ya bende fun kahve geldi bugunde hafif pembe ve bilmiyorum ben kendime ihtimal vermiyorum canım cunku sancımda oluyor pazar yada pazartesiye kan gelir

Ay en iyisi ama senin adet bile bitmis bn olucem burda kiz sancida var ama biturlu olamadim

Ay en iyisi ama senin adet bile bitmis bn olucem burda kiz sancida var ama biturlu olamadim
Ah cnm benimmm yaaa olsaydin da kurtulsaydinnn insaAllah hamis degilsennn bir an once olursunda bidaha baslarsinn calismalara biz bugunde basladikk:olamaz:

Rabbibim vermek istedikten sonra herturlu verir kadin ilac kulaniyo kimi spral kimi tuplerini baglatiyovyine kaliyo siz duanizi edin gerisini allaha birakin

kirmizigitar kirmizigitar yazdiklarini hayretle okudum onca zaman adet olmayip hamile kalmissin gercekten saskinlik verici bi durum..
Hamile kalabilmene sevindim.
Evet ustelik korunuyordum desem:) doktoruma durumu anlattigimda nasil gozlerinin patladigini gorseydiniz:)

Fakat isin garip tarafi, gelinimiz var ayni benim gibi ilac almazsa 1 yil adet olmaz. En son birlikte mayis ayinda adet olmustuk, o uzun zamandir bebek istiyordu ben korunuyordum niyetim yoktu, agustos ayinda ikimizde bir hafta arayla hamile oldugumuzu ogrendik:) ben kaybettim ama o 6. Ayini bitirdi.

Simdi bebek istiyorum, doktora klomen filan baslayalim dedim, doktorum gerek duymadi sen hamile kalabiliyorsun bence bir sure dene dedi olmazsa bakariz dedi, su an korunma suremin dolmasini bekliyorum tekrar hamile kalabilecekmiyim bakalim gelismelerden haber veririm size de

Evet ustelik korunuyordum desem:) doktoruma durumu anlattigimda nasil gozlerinin patladigini gorseydiniz:)

Fakat isin garip tarafi, gelinimiz var ayni benim gibi ilac almazsa 1 yil adet olmaz. En son birlikte mayis ayinda adet olmustuk, o uzun zamandir bebek istiyordu ben korunuyordum niyetim yoktu, agustos ayinda ikimizde bir hafta arayla hamile oldugumuzu ogrendik:) ben kaybettim ama o 6. Ayini bitirdi.

Simdi bebek istiyorum, doktora klomen filan baslayalim dedim, doktorum gerek duymadi sen hamile kalabiliyorsun bence bir sure dene dedi olmazsa bakariz dedi, su an korunma suremin dolmasini bekliyorum tekrar hamile kalabilecekmiyim bakalim gelismelerden haber veririm size de
Korunma kiz neckorunuyom direk basla calismalara

Test yaptim yine bu sabah yok yok yok cizgi yok negatif ama kirmizida yok gelmiyo 5gun gecti hicte gecmezsi deli oldum walla
Ben hamile oldugumu Bat'tan 6 gün sonra öğrendim, eğlencesine yaptıgım bir testte 2.cizgi silik cikti :KK64: 3 gün daha bekledim, gelen giden olmayınca annem ve kızkardesim zorla kan testine götürdü. Kan alınırken bile dalga geciyordum, :KK45: 1 saat sonra beta hcg 75 olunca ben sok :)) Gec yumurtlamaymıs benimkide :oops::KK68:

Ben hamile oldugumu Bat'tan 6 gün sonra öğrendim, eğlencesine yaptıgım bir testte 2.cizgi silik cikti :KK64: 3 gün daha bekledim, gelen giden olmayınca annem ve kızkardesim zorla kan testine götürdü. Kan alınırken bile dalga geciyordum, :KK45: 1 saat sonra beta hcg 75 olunca ben sok :)) Gec yumurtlamaymıs benimkide :oops::KK68:
Bence min123 min123 seninde boyle bisey cikacak altindan:)

Kurtaj sonrasi doktorum bir sure korunmami onerdi tatlim yoksa ah ah ovulasyon yapiyordum yumurtlama takibi icin cift cizgiyi gordugum gece nasil koydu biliyomusun korunmak:)
Ya yok ben olsam korunmazdim :KK70:
Dicem oglumla ole tanistik biz diyebilirim doktor korun dedi kurtaj old kalbi karnimda durmustu 3ay gecti 4.ay hamile oldugumu ogrendim ustelik hapla korunuyidum

Allah sagliklisiyla hayirlisiyla kucafina alnayi nasip etsin

Yok kiz sanmiyorum sancim cok war adet sancisi ama,adet yok iste keske ole olsa :KK70:
Bende hamile oldugumu dusunmemistim de iste karnim agriyo fena bastiriyorum bastiriyorum adet olcam saniyorum olamiyroum allahim
Maydonoz yiyorum corekotu yiyorum olmuyo olmuyo :) ocakta bitiyo korunma surem bakalim ins kolayca hamile kalirim

X