Ne ettin bakiyim çarşıdaa ben oturdum hep bugünKuzum hamd olsun bugun carsi isleri vardı kuzummm cok yürüdüm sen nasilsin canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne ettin bakiyim çarşıdaa ben oturdum hep bugünKuzum hamd olsun bugun carsi isleri vardı kuzummm cok yürüdüm sen nasilsin canim
SüpermisKocam kiskancliktan oluyo kizlar erkekler kulubu kuracakmis hepinizin kocasini alacakmis:) hep elimde telefon hep buralarda geziyomusum:)
Kuzum dogalgaz elektrik faturalari odedik bere falan aldimmm zaman gecrdmm soguktada en iyisi ev kuzumNe ettin bakiyim çarşıdaa ben oturdum hep bugün
Kocam kiskancliktan oluyo kizlar erkekler kulubu kuracakmis hepinizin kocasini alacakmis:) hep elimde telefon hep buralarda geziyomusum:)
Kizlar söylemesi ayip sefaf akintim olmua eve gelince fark ettim nu bi isaret olabilir miii
Kuzum dogalgaz elektrik faturalari odedik bere falan aldimmm zaman gecrdmm soguktada en iyisi ev kuzum
Bi ara benim esimde bozulmustu hepp o kadinlar kulubu yuzunden huyun degisti onlar yap deyince yap yapma deyince yapmaa baya bi atisma olmustu..
Ama cok bagimlilik yapiyor muptelasi oldum.
Ay erkekler kulubunu dusunemiyorum onlar nasil konu acacaklar ki?
* aranizda keci boynuzu küru kullanip baba olan varmi
*bacanak beni kiskaniyor mu?
Filan filan.
* derbiler & maclarr.
Kizlar söylemesi ayip sefaf akintim olmua eve gelince fark ettim bu bi isaret olabilir miii
Olabilir mi kuzum acaba
Yumurtluyo musun yoksa cano?
Aynen kuzu en iyisi ev vallahii.
Adetin ne durumdaa??
Krize girdimmmmm.
Kesinlikle olabiliirr.Olabilir mi kuzum acaba
Kuzum kasikta agrim yok suan karnim sis kuzum amaKacinci gunundesin canim sag solda bi agri var mi yumurtlama belirtisi olmasin?
Kuzum soylemesi ayıp bu öglen değerlendirdik degerlendirtikden bi sure sonra akıntı olmuş kuzum eve gelince farkettim.Kesinlikle olabiliirr.
Değerlendirsenee.
Yok kuzumsu ya bendw yine test yaptim yine negatif ya
Yeni gelen arkadaşımız hoşgeldinnn.
Masalım canımın içi pek konuşmadık ondannn yoksa merak ettik senide. Ne yaptın ne alemlerdesin
Ebrar bi dahaki aya inşallah canım
Deepand. bebeğim bende iyiyim kuzum.
Umyamm canommm.
Minn kuzumm hoşgeldin nasılsınn oldunmu regl.
Bak yaKocam kiskancliktan oluyo kizlar erkekler kulubu kuracakmis hepinizin kocasini alacakmis:) hep elimde telefon hep buralarda geziyomusum:)
Kuzum adetim 31 aralik daha benim cok var bebegim
Aynen kuzu en iyisi ev vallahii.
Adetin ne durumdaa??
Krize girdimmmmm.
Yeminle benimdeeKacinci gunundesin canim sag solda bi agri var mi yumurtlama belirtisi olmasin?
Hihhh erkekler grubunu hayal edemiyorum.ayy hep.spor araba saat konukus seyler cook sıkıcı :)Kocam kiskancliktan oluyo kizlar erkekler kulubu kuracakmis hepinizin kocasini alacakmis:) hep elimde telefon hep buralarda geziyomusum:)
Oyy kuzummbende seni yerimYerim seniiii sagol findigimmm
Oyy kuzummbende seni yerim