Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Merhaba adetim 8 gün gecikti. 6. gün ve bugün idrar testi yaptım negatif. Kasıklarımda batmalar var. benim gibi olup sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

Ya kizlar benim adetim 6si normalde bugun sekizi okadar cok sancim varki goguslerim agriyo gaz var bugun sabah kahve rengi leke geldi ve hala bi kanama falan mevcut deil noluyo ya normalde hic gecikmezde acaba implatasyon olabilirmi yoksa benmi uydururyorum

Kuzum yerleşme kanamasi olabilir

Aayy heyecanlandımmm

Kuzum yerleşme kanamasi olabilir
Bak kac gundur kuruyorum kafamda galiba ne bilim gittim uc tane test yaptim ikisi daha dortgun varken silik cikti dun dayanamadim altigun once beli eden prodictor aldim oda negatif cikti sancilar falan oldu adet olucam dedim e bu sefer sabah leke geldi oydu bu seferde ya implatasyonsa cikmaz tabi negatiftir diyorum kafamda deli sorular beklicem artik bakalim bi kac gune adet olursam zaten gider olmassamda gidip kan veririm baktim iyice arastirdim implatasyin adet zamaninada denk gelebiliyomus test ancak uc dortgun sonra dogru sonuc verir dio galiba yavas yavas cildiriyorumm kuzuu ben

Balim insan oyle oluyor kendimizi dinliyoruz icime yerlemse kanamasi gibi doğuyor gönülden hamis olmani istiyorum kuzum 1 2 gun daha bekle sonra hemen kan ver INŞALLAH mujdeyi bana verirsinnn

Kuzum benim dusuk olan gebelegimde bel agrisi vardi cok az bi kanamam oldu 1gun surdu kirmizi renkli değildi doktor yerlesme kanamasi demisti nasip olmadi dogmadi

Kendim yasadigim icin yerlemse kanamasi aklima geldi kuzum senin icin hayilrisyla hamissindir INŞALLAH ve kucağına sagliklica almak nasip olsun kardesim dualarim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…