Aynen kuxum yaaBende rahat olabilsem keşke ya agrilarim var ama bos ağrılar böylesi ayrı sikinti ya :)
Bende ya birde acayip bogazliyim zaten :))))Bende çok nazlı olurum valla artık sürekli canim bunu istiyo şunu istiyo
Aynen simdi bile daha bisey belli degil ev temizlerken ya varsa diyorum amann dikkat edeyim de belki bebis rahtsiz olur hisseder falan yaniBide çok takıntılı olurdum ya aman birseyi varmi falan diye
Biraz da gulelim yaa dusunmekten helak olduk vallahiAynen yaa ay hiç gulecegim yoktu ağlanacak halimize guluuoz
Valla niyetleniyorm ama içimden bi ses az daha bekle diyo
Tovbemi edicem bugün canim benimHepimiz her ay brbek varmidir diye herseye dikkat ediyoruz brn mide ilaclarimi almadi dr iki hafta korun mide ilaclarini al dedigi halde biz var ihtimaliyle korumaya calisiyoruz sen o yuzden boyle bisey demistirsin yani yslanin pembe canim tovbe et yinede Allah'in magfireti buyuk kotu bisey yok canim dediginde:)
Sagol bitanem destegin icin suan kendimi daha iyi hisediyorumInsallah hayatim aglama hic Allah buyuktur insallah
Ameller niyetlerr gore sekillenir
Oda senin niyetindjr
Oyy seni yerim balli kurabiyem
Ben de seni cok seviyorum
Kuzum ben esime ne idrari nede kani söylerim kuzum kesin sonuc almadan demicem onlarda umutlaniyor napsinlar sonra üzülüyorlar bizim gibide cok belli edemiyolar iclerinde yaşıyorlarBenim ki birakmiyor kuzum olursa olacak diyor
Her ay biktim hayal kirikligindan dedi
Izin vermiyor
Gizli mi yapsam bilemiyorum
Bu ay olmassa önümüzdeki aya INŞALLAH kuzummmIyi olmana sevindim canim valla bi iki güne hastalanirim herhalde artık pek umudum kalmadı üzülmüyorum kuzucum alıştım artık o tek çizgiye
Hadi hayirlisi olsun kuzum ozaman icine nezaman sinerse ozmn gidersinValla niyetleniyorm ama içimden bi ses az daha bekle diyo
Bende senin gibiyim bitanemm cok ii anliyorum seniiAynen simdi bile daha bisey belli degil ev temizlerken ya varsa diyorum amann dikkat edeyim de belki bebis rahtsiz olur hisseder falan yani
Kafayi siyirdik iyice :)