Kuzum normalde adetin gecirkir miydi ??Amin insallah canimcim
Dundu dimi adet gunun kuzumEvet olurdu canim ama en geç 30.gün olurdum
Stres cok etkiliyor kuzum seni anliyoum 2 3 gun sonra bence kan ver kuzum baktin negatif ozmana bi kadin dogumcuya gidersin balimEvet canim en geç dün olması.lazımdı stresten geciktiğini dusunuyorum
INŞALLAH bebegin seninledir bitanemAynen bakalim insallah vardır yoksada nasip
Hamileligin etkileri :)Bende uyumuşum biraz canmm malum gece kuşu oldm
Haklisin kuzum bende oyle yaparim artikKuzum ben esime ne idrari nede kani söylerim kuzum kesin sonuc almadan demicem onlarda umutlaniyor napsinlar sonra üzülüyorlar bizim gibide cok belli edemiyolar iclerinde yaşıyorlarkesin sonuc alayim olumluysa soylerim diye düşünüyorum balim ben
Yedik kafayi yedik bizz siyirdik :)Bende senin gibiyim bitanemm cok ii anliyorum senii
Afiyet olsun balimmmKuzum mamaa yiyodummm geldimmm
Hos geldin hayalcimmmSevdazede
Bende Hayal
2yillik evliyim
22 yasindayim sat :6aralik bat:3yada4 ocak
Aslinda bat bir formalite benm icin suan..
Asilamaya basladim bugun son ignemi yaptim yarin kontorl var
Hosbuldum :) Amin cumlemizin yardimcisi olsunHos geldin hayalcimmm
Allah yardimcin olsin
BabAyy kiyamam yaa bisey olmaz belki bunda vardir bir hayir kuzumm
Ayni durumdayizzzzSlm kızlar test yine negatif çıktı ama adetde yok nasıl birsey anlamadim
Yok kizim ameller niyetpere gotedir niyetin kotu deilmis allah biliyo kendini uzme askoKızlar ben geldimmm eczamaye gittim eve dönüşte ayagim.kaydi oyle kotu dizimin uzerine düştüm ki cok canim yandi kalktim tam yürüyorum 2 tane sagolsun kiz iyimisiniz dedi bende iyiymde dedim de deyince bian onlarda hamilemisiniz diye sordu bende istemsizce evet dedim ALLAH bana gunah yazar mi kizlar dustuguumde bebegim benleyse bisi olursa yine dusuk yaparsam diye korktum bianda kizlar yürürken sorunca olma ihtimali var diyemedim çünkü yuruyerek yanimdan geciyorlardi bianda agzimdan evet cikti yani suan ben hamile degilsem yalan söylemiş oldum ALLAHIM beni affeder mi kotu niyetle demedim aklim fikrim bebegim benimleyse diye kendimdem cok onu düşünüyorum
Ayyyy kıyamammm yap hadi meraklandımmmOzledim,sizi kizlar benim koca bakti uzuluyorum gitmis test almos yap diyo e gelde afetme
Hosgeldinnn kuzumHosbuldum :) Amin cumlemizin yardimcisi olsun