Bende de alttan muayne etmek istedi ben izin veremedimm korktum gerci cook sert bi doktordu sadece ulturasyondan bakti bisey yokk dediBende devlete kontrole gittim karından ultrason bakmıştı doktor bir sorun yok ama tahlilleride yapalım dedi. Smear testi yapılmayacak mı dedim erken gerek yok dedi kan tahlillerim düzgün çıkmıştı. Ama smear istememe rağmen yapmaması tuhafıma girmişti. Sonuçta rahim ve rahim agzında sıkıntı olup olmadığı için yapılmıyor mu neden alttan bakmadan gerek duymadı
Canım çok sevindim kasım ayında beraber ne üzülmüştük kırmızılar olunca çok şükür peşpeşe hamile kaldık birdeHamisim cnm bugun gitiim 5 haftalik mis teyzesi yarin Allahim kismet ederse dr goruncem
Allah buyuktur kuzum bak,sirayla,dogum yapicaz insallah :)Canım çok sevindim kasım ayında beraber ne üzülmüştük kırmızılar olunca çok şükür peşpeşe hamile kaldık birdeSevdazede katılırsa aramıza süper olacak
Gitinmi kuzum hastanryeAllah razi olsun cnm benim insaAllahSevdazede nin de hayirli haberlerini aliriz
Gitiim bebegim daha cok kucuk dedi ultrasyonda gormedik endiseliyim biraz cnm ya insaAllah bi sıkınti yokturr altan muane edersek gorurz dedi ama gerek yok 1 hafta sonra Gel Dedi Bide Takip kartina E=15 mm diye bi yazi yazdi igne yazdi kan pihtilasmasi icin oyle iste cnmGitinmi kuzum hastanrye
Ama bebis daha cok kucuk tabi gorunmez ben hcgeden bi hafta sonra gittim zar zor keseyi gorduk uzme sakin o tatli,canini yaaGitiim bebegim daha cok kucuk dedi ultrasyonda gormedik endiseliyim biraz cnm ya insaAllah bi sıkınti yokturr altan muane edersek gorurz dedi ama gerek yok 1 hafta sonra Gel Dedi Bide Takip kartina E=15 mm diye bi yazi yazdi igne yazdi kan pihtilasmasi icin oyle iste cnm
Aynen cnm iste insanin korkulari olunca biraz tedirgin oluyo ama gecerrr cnm insaAllahAma bebis daha cok kucuk tabi gorunmez ben hcgeden bi hafta sonra gittim zar zor keseyi gorduk uzme sakin o tatli,canini yaa
Biliyosun bende yasadim o duygulari keseyi kalp atisini gordum sukur seninde ole,olucak,tamami stres yok no stresAynen cnm iste insanin korkulari olunca biraz tedirgin oluyo ama gecerrr cnm insaAllah
Aynenn cnmm strres yok Rabim birdaha Yasatmasin bize sende bana dua et cnmm insaAllah Allah kolay gecirirBiliyosun bende yasadim o duygulari keseyi kalp atisini gordum sukur seninde ole,olucak,tamami stres yok no stres
İnsallah canim benimmm bak siz sabrinizin meyvesini yiyosunuz :)Aynenn cnmm strres yok Rabim birdaha Yasatmasin bize sende bana dua et cnmm insaAllah Allah kolay gecirir
Hiç korkma canım önemli olan kese büyüklüğü ve düzenli büyümesi ben 7. haftadayım doktorum 8. haftadan önce bebek görünmeyebilir demiştiGitiim bebegim daha cok kucuk dedi ultrasyonda gormedik endiseliyim biraz cnm ya insaAllah bi sıkınti yokturr altan muane edersek gorurz dedi ama gerek yok 1 hafta sonra Gel Dedi Bide Takip kartina E=15 mm diye bi yazi yazdi igne yazdi kan pihtilasmasi icin oyle iste cnm
Keseyide gotmedim cnm sadece rahim duvarinda kalinlasma var dendi dur bakalim hayirlisi dedigine gore boyle olmasinda bi sıkınti yokHiç korkma canım önemli olan kese büyüklüğü ve düzenli büyümesi ben 7. haftadayım doktorum 8. haftadan önce bebek görünmeyebilir demişti
İlk haftalar meraklı bekleyişle geçiyor Allah'a emanet güzelce büyür içini ferah tutKeseyide gotmedim cnm sadece rahim duvarinda kalinlasma var dendi dur bakalim hayirlisi dedigine gore boyle olmasinda bi sıkınti yok
Aynen oyle cnmİlk haftalar meraklı bekleyişle geçiyor Allah'a emanet güzelce büyür içini ferah tut