Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Bende devlete kontrole gittim karından ultrason bakmıştı doktor bir sorun yok ama tahlilleride yapalım dedi. Smear testi yapılmayacak mı dedim erken gerek yok dedi kan tahlillerim düzgün çıkmıştı. Ama smear istememe rağmen yapmaması tuhafıma girmişti. Sonuçta rahim ve rahim agzında sıkıntı olup olmadığı için yapılmıyor mu neden alttan bakmadan gerek duymadı

Selam arkadaşlar bende ilk denememde kimyasal gebelik yaşadım, pek de araştırmam yoktu artık forumlar sayesinde baya bilgi sahibi oldum
bu dönem geçsin gerekli testleri yaptıracağım artık. daha sonra da çalışmalara devam

Bende de alttan muayne etmek istedi ben izin veremedimm korktum gerci cook sert bi doktordu sadece ulturasyondan bakti bisey yokk dedi

Gitinmi kuzum hastanrye
Gitiim bebegim daha cok kucuk dedi ultrasyonda gormedik endiseliyim biraz cnm ya insaAllah bi sıkınti yokturr altan muane edersek gorurz dedi ama gerek yok 1 hafta sonra Gel Dedi Bide Takip kartina E=15 mm diye bi yazi yazdi igne yazdi kan pihtilasmasi icin oyle iste cnm

Ama bebis daha cok kucuk tabi gorunmez ben hcgeden bi hafta sonra gittim zar zor keseyi gorduk uzme sakin o tatli,canini yaa

Hiç korkma canım önemli olan kese büyüklüğü ve düzenli büyümesi ben 7. haftadayım doktorum 8. haftadan önce bebek görünmeyebilir demişti

Hiç korkma canım önemli olan kese büyüklüğü ve düzenli büyümesi ben 7. haftadayım doktorum 8. haftadan önce bebek görünmeyebilir demişti
Keseyide gotmedim cnm sadece rahim duvarinda kalinlasma var dendi dur bakalim hayirlisi dedigine gore boyle olmasinda bi sıkınti yok

selam aleykum Hanimlar,

Ben yeni katildim bu foruma.
Cogu hamile kalmak isteyen hanimlardan malesef bazileri senelerdir veya aylardir ugrasiyorlar ama sonucsuz. Puf nokta veya guzel bir nasihat bilenler yazsinki bir birimize yardimci olalim. :)
**zor hamile kalanlar veya cok dusuk yapanlar icin:

1. kendine tum ay boyunca sicak tut, corapli gez ve yat. Kesinlikle usutme.
2. vitaminler kullan. vitamin A haric <- bu zararli oliyor yeni gebelere.
3. duzenli yemek ye! seker, chips, kurabiyeleri birak.
4. bol bol hazir su ic! (gunde 1,5 litre)
5. agir seyler kesinlikle kaldirma. 5 kiloyi gecmesin.
6. hormonsuz yemege calis.
7. gunde 5/6 tane hurma yemege calis
8. sabah kahvalti yapmadan once, iki yemek kasi sogan suyu ic ve aksam yatmadan once.
9. sabah iki yemek kasligi zeytin yagi ic.
10. arada sirada ayaklarini sicak suya koc 15 dakikka ki isinasin, bu soguk havalarda.
11. adetken, adetin ikinci gunude sut ve maydanoz tencerede kaynatip ustune otur, kendini yakmadan ve ustune bataniye al. rahimine buhar vursunki guzelce temizlensin. bunu uc gun arka arkaya tekrarla.
12. kesinlikle hormonlu et yemegin! ve hormonlu sut icmeyin, Sutun icinde antibiotic vardir.

Bugunluk bukadar yazdim hanimlar, inshallah isinize yarar. Ben tercubeli olarak konusiyorum. Bunlarin hepsine guzel hamilelik icin bir katki var. Doktorlar desede sonunuz yok ama hamile kalamiyorsunuz kesinlikle bunlari denegin hanimlar. allahtan umut kesilmez!

Herhangi bir sorunuz veya puf noktaniz varsa beklerim!

Allah herkeze hayirli saglikli cocuk sayibi olmasini nasip etsin inshallah!

kızlar moralim çok bozukk
Dün eşimle birlikte hastaneye gittik sonuçları çolk kötü çıktı doktor sende bişey yok eşinin çok kötü sonuçları dedi bu şekilde devam ederse normal şekilde doğum yapamazsın dedi tüp bebek ancak dedii

Sonuç bu kızlar
klomen ve phormaton verdi 1 ay boyunca düzenli iç dedi tekrardan tahlil yapacak

Eklentiler

• IMG_5062.JPG
    44 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…