- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 31
Sagol kuzum benim valla dizim yüzüldu kanadi pansuman bant yaptk kuzum_masalim_ canim kiyamam ya
Daha iyiyim bitanem sende uzme tatli canini belkide kuzum gec dollenemdem dolayi idrarda cikmiyordur biraz daha bekle adet olmasan hemen kan ver balimÇok üzüldüm canim ya su an nasilsin peki
Kiyamam kuzummm herser de bi hayir vardir uzme tatli caniniKimligimi rwde unutmusum,muayne srasi alamadim ewe geldim kimligimi aldik baska hastaneye gittik otoparkta yer bulamadik esim sinirlendi basti ewe geldi kustuk oturuyorum ole yapamadim
Kuzum sende musait olunca ver kan bitanemmmWereyim kani kurtulayim :)
Hepimiz her ay brbek varmidir diye herseye dikkat ediyoruz brn mide ilaclarimi almadi dr iki hafta korun mide ilaclarini al dedigi halde biz var ihtimaliyle korumaya calisiyoruz sen o yuzden boyle bisey demistirsin yani yslanin pembe canim tovbe et yinede Allah'in magfireti buyuk kotu bisey yok canim dediginde:)Kuzummmm benimmm iyiki varsin suan agliyorum bianda cikti agzimdan INŞALLAH ALLAH soyletmistir
Insallah hayatim aglama hic Allah buyuktur insallahKuzummmm benimmm iyiki varsin suan agliyorum bianda cikti agzimdan INŞALLAH ALLAH soyletmistir
Oyy seni yerim balli kurabiyemSizleri cok seviyorum cikolatali kurabiyelerim
Benim ki birakmiyor kuzum olursa olacak diyorKuzum sende musait olunca ver kan bitanemmm
bende bu ay hic moralim yok artik ümidimi kestim canim yeter ya her ay kendimi aptal gibi kos git test yap bekle adete yakin surekli kontrol et cok gerildimIyi olmana sevindim canim valla bi iki güne hastalanirim herhalde artık pek umudum kalmadı üzülmüyorum kuzucum alıştım artık o tek çizgiye
Ben de aksine rahatlik var :)Al bendende o kadar su an çok gerginim valla en ufak şeye sinirleniyorum bari hastalansamda rahat etsem en azindan