Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Kuzummmm benimmm iyiki varsin suan agliyorum bianda cikti agzimdan INŞALLAH ALLAH soyletmistir :110:
Hepimiz her ay brbek varmidir diye herseye dikkat ediyoruz brn mide ilaclarimi almadi dr iki hafta korun mide ilaclarini al dedigi halde biz var ihtimaliyle korumaya calisiyoruz sen o yuzden boyle bisey demistirsin yani yslanin pembe canim tovbe et yinede Allah'in magfireti buyuk kotu bisey yok canim dediginde:)

kizlar gecirse kan testi yapin cunku badka bir yetde okudum kadinin gunu gecmis dr kan tahlili falan yaptirmis hamile degil alttan muayen olmis kist cikmis bence ertelememek gerek.Adeti bu ay berbat oluyorum resmen bacaklarimda derman yoook

Iyi olmana sevindim canim valla bi iki güne hastalanirim herhalde artık pek umudum kalmadı üzülmüyorum kuzucum alıştım artık o tek çizgiye :KK43:

Al bendende o kadar su an çok gerginim valla en ufak şeye sinirleniyorum bari hastalansamda rahat etsem en azindan
Ben de aksine rahatlik var :)
Bel agrim arada yokluyor sadece o kadar yoksa adet olacak misim gibi bir his yok bende agrilar olmazsa :)
Ama agrilar olunca da acayip geriliyorum
Anlamadim dengesizlestim ben azicik :KK12:

X