Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Kuzum ben esime ne idrari nede kani söylerim kuzum kesin sonuc almadan demicem onlarda umutlaniyor napsinlar sonra üzülüyorlar bizim gibide cok belli edemiyolar iclerinde yaşıyorlar :KK200: kesin sonuc alayim olumluysa soylerim diye düşünüyorum balim ben:KK200:
Haklisin kuzum bende oyle yaparim artik
Garibim oda uzuluyor :KK43:

Kızlar ben geldimmm eczamaye gittim eve dönüşte ayagim.kaydi oyle kotu dizimin uzerine düştüm ki cok canim yandi kalktim tam yürüyorum 2 tane sagolsun kiz iyimisiniz dedi bende iyiymde dedim de deyince bian onlarda hamilemisiniz diye sordu bende istemsizce evet dedim ALLAH bana gunah yazar mi kizlar dustuguumde bebegim benleyse bisi olursa yine dusuk yaparsam diye korktum bianda kizlar yürürken sorunca olma ihtimali var diyemedim çünkü yuruyerek yanimdan geciyorlardi bianda agzimdan evet cikti yani suan ben hamile degilsem yalan söylemiş oldum ALLAHIM beni affeder mi kotu niyetle demedim aklim fikrim bebegim benimleyse diye kendimdem cok onu düşünüyorum :110:
Yok kizim ameller niyetpere gotedir niyetin kotu deilmis allah biliyo kendini uzme asko

X