Allaaaahhmm sana ne diyim emiii tesrliklere bak yaaaa vardr bunda da bi hayrAyy kiyamam yaa bisey olmaz belki bunda vardir bir hayir kuzumm
Kan testi yap kuzumSlm kızlar test yine negatif çıktı ama adetde yok nasıl birsey anlamadim
Ben ayniyim bebegim bel agrisi oluyor arada ama geciyor 4 gun kaldo benimde bakalimm insallah olmamBiraz daha bekliyim canim hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum belki stresden gecikmistir nasip sen nasilsin bu arada
Ben ayniyim bebegim bel agrisi oluyor arada ama geciyor 4 gun kaldo benimde bakalimm insallah olmam
Yok canim esim istemediTest yaptnmı canm sen
Yapmadim test kuzumInşallah sen güzel haberi alirsin canim
Oyyy bebegim benim yaaKızlar ben geldimmm eczamaye gittim eve dönüşte ayagim.kaydi oyle kotu dizimin uzerine düştüm ki cok canim yandi kalktim tam yürüyorum 2 tane sagolsun kiz iyimisiniz dedi bende iyiymde dedim de deyince bian onlarda hamilemisiniz diye sordu bende istemsizce evet dedim ALLAH bana gunah yazar mi kizlar dustuguumde bebegim benleyse bisi olursa yine dusuk yaparsam diye korktum bianda kizlar yürürken sorunca olma ihtimali var diyemedim çünkü yuruyerek yanimdan geciyorlardi bianda agzimdan evet cikti yani suan ben hamile degilsem yalan söylemiş oldum ALLAHIM beni affeder mi kotu niyetle demedim aklim fikrim bebegim benimleyse diye kendimdem cok onu düşünüyorum
Kuzummmm benimmm iyiki varsin suan agliyorum bianda cikti agzimdan INŞALLAH ALLAH soyletmistirOyyy bebegim benim yaa
Dusundugun diline gelmis belki de allah soyletti
Rabbim gunah yazmasin insallah niyetini dile getirdin
Insallah hamile olursun insallah