İnşallah olur canım, he deyince olmuyor. Rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman gelir :) vitamin ilacları oluyor, eşinle ikiniz için. Kadın dogum doktoru veriyor. Senin için olan yumurta kalitesini arttırıyor, eşin içinde sperm kalitesi.eylülden eylüle bir sene bir de 2 ay ekle arada mayısta kürtaj var işte biliyorsun.. ondan sonrası 3 ay korunma.. öyle işte:)
Yaskitiramaz benden öyle bişey beklemezSorsun, internette yemek sitesi kuracağım dersin
ben demir ve d kullanıyorum onun dışında beslenmem iyi sayılır koca da iyi besleniyor.. ama o hiç baktırmadı yaptırmadık o testlerden... kısmet bakalım kuzum Rabbim verirse nasipse gelir.İnşallah olur canım, he deyince olmuyor. Rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman gelir :) vitamin ilacları oluyor, eşinle ikiniz için. Kadın dogum doktoru veriyor. Senin için olan yumurta kalitesini arttırıyor, eşin içinde sperm kalitesi.
Hakkınızda hayırlısı olsun :)
Aynen canım :)ben demir ve d kullanıyorum onun dışında beslenmem iyi sayılır koca da iyi besleniyor.. ama o hiç baktırmadı yaptırmadık o testlerden... kısmet bakalım kuzum Rabbim verirse nasipse gelir.
Ne zaman fırsat bulursamNe zaman geliyor tarifin
Aynı değilKizlar bi sey sorucam ben telden giriyorum kk ya.o yuzden tam olarak bilemiyorum benim fotolar diger arkadaslarin fotolariyla ayni olcude mi oluyor?bilgisayardan giren arkadaslar cevaplarsaniz sevinirim
Mesela bennn3 te 3 ,her sunum birbirinden güzel,millet katılmaya korkacak
Beni görün birde bugün hemen yuklersinis tarifleri sonuncu belli zaten diye3 te 3 ,her sunum birbirinden güzel,millet katılmaya korkacak
Geçmiş olsunMerhaba kizlar
Bu geceyi acilde gecirdik neredeyse.oglum gece nefes almada gucluk cekince acile gittik bogulma var dediler nebulizator cihaziyla buhar verdiler igne yaptilar.eve dondugumuzde saat gece 3du.sabaha karsi tekrarlayinca yine gittik yine ayni mudahile yapildi.eve donduk cocuklari okula ve krese gonderip ciktik.Bakuye kendi doktoruna goturduk cok Sukur korkulacak derecede degil ama biraz daha kalsaymis astima cevire bilirmis dedi.buhar cihazindan alip 5 gun gun icinde 3 defa ilacli buhar verin 5gun sonra tekrar gelin dedi
Ekledin mi canim tarifi?Beni görün birde bugün hemen yuklersinis tarifleri sonuncu belli zaten diye
Amin canimGeçmiş olsunins bı daha yaşamazsınız aynı şeyi :/
Yok şuan ikinci ye geçtim bitmedi dahaEkledin mi canim tarifi?
Geçmişler olsun canımMerhaba kizlar
Bu geceyi acilde gecirdik neredeyse.oglum gece nefes almada gucluk cekince acile gittik bogulma var dediler nebulizator cihaziyla buhar verdiler igne yaptilar.eve dondugumuzde saat gece 3du.sabaha karsi tekrarlayinca yine gittik yine ayni mudahile yapildi.eve donduk cocuklari okula ve krese gonderip ciktik.Bakuye kendi doktoruna goturduk cok Sukur korkulacak derecede degil ama biraz daha kalsaymis astima cevire bilirmis dedi.buhar cihazindan alip 5 gun gun icinde 3 defa ilacli buhar verin 5gun sonra tekrar gelin dedi
Çok geçmiş olsun canım, rabbim şifa versinMerhaba kizlar
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatırsınız Allah beterinden korusun dermansız dert vermesin.Merhaba kizlar