- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
Geçmiş olsun evlat zor ya hasta olunca büyük küçük olsunMerhaba kizlar
Bu geceyi acilde gecirdik neredeyse.oglum gece nefes almada gucluk cekince acile gittik bogulma var dediler nebulizator cihaziyla buhar verdiler igne yaptilar.eve dondugumuzde saat gece 3du.sabaha karsi tekrarlayinca yine gittik yine ayni mudahile yapildi.eve donduk cocuklari okula ve krese gonderip ciktik.Bakuye kendi doktoruna goturduk cok Sukur korkulacak derecede degil ama biraz daha kalsaymis astima cevire bilirmis dedi.buhar cihazindan alip 5 gun gun icinde 3 defa ilacli buhar verin 5gun sonra tekrar gelin dedi
çok geçmiş olsun.. sadece birinde mi var canım .. diğerini gönderdim dediydin onlarda bişiy yok demi.. neden oluyor ki bu yaa herkess buhar veriyor.. buhar iyice ciğere indirmiyor mu? bilemiyorumMerhaba kizlar
Bu geceyi acilde gecirdik neredeyse.oglum gece nefes almada gucluk cekince acile gittik bogulma var dediler nebulizator cihaziyla buhar verdiler igne yaptilar.eve dondugumuzde saat gece 3du.sabaha karsi tekrarlayinca yine gittik yine ayni mudahile yapildi.eve donduk cocuklari okula ve krese gonderip ciktik.Bakuye kendi doktoruna goturduk cok Sukur korkulacak derecede degil ama biraz daha kalsaymis astima cevire bilirmis dedi.buhar cihazindan alip 5 gun gun icinde 3 defa ilacli buhar verin 5gun sonra tekrar gelin dedi
Çok geçmiş olsun canım toparlanır inşallah en kısa sürede rabbim korusun onlarıMerhaba kizlar
Hangi soluk gribu soluk gri bi benim mi hoşuma gitmedi kızlarr
kk daki soluk gri kuzum üye adı saat forum adı vs göremedin mi yoksa bi bende mi böyleHangi soluk griben konuya yabancı kaldım
Bir cevizli çiğ köfte yılbaşı mezesi olamaz rahat olMerakla bekliyorım, bize neler hazırladın kim bilir
Sende benim gibisin o zamanBir cevizli çiğ köfte yılbaşı mezesi olamaz rahat ol
Ben sabah birden görünce banlandım sandım hiç banlanmadığım içim bakıyorum nasıl ne oldu bşy mi yazdım bilmeden diyebu soluk gri bi benim mi hoşuma gitmedi kızlarr
ben de bilmiyorum o nasıl bişey giremiyorum bazan siteye aha dedim ban yedim heraldeBen sabah birden görünce banlandım sandım hiç banlanmadığım içim bakıyorum nasıl ne oldu bşy mi yazdım bilmeden diye
Banlanmamışım ya gözüme batmıyor artık sabah baya şok olmuştumben de bilmiyorum o nasıl bişey giremiyorum bazan siteye aha dedim ban yedim heraldehayır diyorum bişey de yapmadım uslu uslu oturuyorum
çok soluk ama dimi?
Sizi sonunculuktqn kurtarmak için katıldım benSende benim gibisin o zamanbu sefer umudum yok ya , kuyruk indi benim
Kendine haksızlık ediyorsun gülümSizi sonunculuktqn kurtarmak için katıldım ben
Benim sabahta şuanda aynı pembe renkben de bilmiyorum o nasıl bişey giremiyorum bazan siteye aha dedim ban yedim heraldehayır diyorum bişey de yapmadım uslu uslu oturuyorum
çok soluk ama dimi?