Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Merhaba kizlar
Bu geceyi acilde gecirdik neredeyse.oglum gece nefes almada gucluk cekince acile gittik bogulma var dediler nebulizator cihaziyla buhar verdiler igne yaptilar.eve dondugumuzde saat gece 3du.sabaha karsi tekrarlayinca yine gittik yine ayni mudahile yapildi.eve donduk cocuklari okula ve krese gonderip ciktik.Bakuye kendi doktoruna goturduk cok Sukur korkulacak derecede degil ama biraz daha kalsaymis astima cevire bilirmis dedi.buhar cihazindan alip 5 gun gun icinde 3 defa ilacli buhar verin 5gun sonra tekrar gelin dedi
Geçmiş olsun evlat zor ya hasta olunca büyük küçük olsun

Merhaba kizlar
Bu geceyi acilde gecirdik neredeyse.oglum gece nefes almada gucluk cekince acile gittik bogulma var dediler nebulizator cihaziyla buhar verdiler igne yaptilar.eve dondugumuzde saat gece 3du.sabaha karsi tekrarlayinca yine gittik yine ayni mudahile yapildi.eve donduk cocuklari okula ve krese gonderip ciktik.Bakuye kendi doktoruna goturduk cok Sukur korkulacak derecede degil ama biraz daha kalsaymis astima cevire bilirmis dedi.buhar cihazindan alip 5 gun gun icinde 3 defa ilacli buhar verin 5gun sonra tekrar gelin dedi
çok geçmiş olsun.. sadece birinde mi var canım .. diğerini gönderdim dediydin onlarda bişiy yok demi.. neden oluyor ki bu yaa herkess buhar veriyor.. buhar iyice ciğere indirmiyor mu? bilemiyorum

Merhaba kizlar
Çok geçmiş olsun canım toparlanır inşallah en kısa sürede rabbim korusun onları

Ben sabah birden görünce banlandım sandım hiç banlanmadığım içim bakıyorum nasıl ne oldu bşy mi yazdım bilmeden diye :KK70:
ben de bilmiyorum o nasıl bişey giremiyorum bazan siteye aha dedim ban yedim heralde :KK70: hayır diyorum bişey de yapmadım uslu uslu oturuyorum :KK70:
çok soluk ama dimi?

X