Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Çocuklar gece niye uyandiriyorsun anne daha sabah olmamis dedi halbuki 8 de uyandırdım :/
Sitenin saati bi saat geriden gekiyormuş yeni farkettim. Kıyamam yaa ben bile şimdiden okula başlayınca nasıl kıyıp kaldıracağım diye düşünüyorum daha 2 buçuk yaşında ama kafaya takıyorum

Sitenin saati bi saat geriden gekiyormuş yeni farkettim. Kıyamam yaa ben bile şimdiden okula başlayınca nasıl kıyıp kaldıracağım diye düşünüyorum daha 2 buçuk yaşında ama kafaya takıyorum
Daha çok küçük :))

Benim 1.5 yaşında kız var eşim yok diye ben götürdün okula mecbur onu da kaldırdım abilriyle alıştı saat 8 de uyanmaya :))

Aslında daha iyi düzenleri oluyor akşam 9.30-10.00 uykusu geliyor

Ne güzel maşallah ona hava karanlıkken uyuyor bizim ki de yoksa erken kalkar ama şu saatlerin düzenlenmeye ihtiyacı var yaa çocuklar için zor bakalım bizi ne maceralar bekliyor o dönemde asıl iş okula başlayınca diyorlar ama :)

Evet okul başlayınca uyuma düzeni iyi oluyor :) ödevler hariç sıkıntı yok bizde yalvar yakar ödev yapıyoruz :/

Sende ufak bebiş de varmış rahat bırakmaz ödev yaparken oda merak eder :) Allah yardımcın olsun canım bu arada mutlaka dışarda çekim yapmalısın
Evet o da kalem bulduğunda boş bırakmıyor her yeri çiziyor :)

Ampulü takma, bebelere yazık
İşe yaramıyor Muş zaten ikinizde öyle diyorsunuz

O bişey değil de yan apartman komşu ne zaman sinekliği açıp kapasam çıkıp bizim balkona bakıyor iki tane meze sehpa üzerinde foto çekiyorken görse sorar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…