Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oy mash Allah bağışlasın canımBende oğlanın ödevi,kızın yaramazlıkları ,ev işleri v s uğraşıp duruyorum napayim Ikinciyi de doğur beraber büyüsünler bari harbis
Oylama çok şeker ilerliyor yaa :) Kaç tane ikinci var sayamadım ben hele hele oyumu içli köfteye verdim. Eşimle beraber karar verdik. Ellerine sağlık tüm arkadaşların emeklerine sağlık. deynepnaz deynepcim başarılar dilerim
Bir de bana sorsaydın şeker mi değil mi?Farkettim bana verdiğini,ben de diyorum Nun ne konuya ,ne buraya niye yazmıyoreşin de bayağı iyi bir insana benziyor,teşekkür ederim canım iyi dileklerin için
Duymadın mı?Biraz daha sesli diyeyim o zaman ,HanımKeleşimiGetir yaşlı ya ,o yüzden mi imzasının büyük olmasına izin veriyorlar dedim.Farkedilmemiş olabilir, Mune ye söyleyelim