Bak gördün mü buldun çözümüİş yapıyor ama süpürge zor:)Ama iyi fikir spor olur deyip kandırmalıyım
İyi yürüyüşler ablam
Usengecligimij üstüne tanımam dünden beri makinanın teki yerleşti teki mi aşkından aldım ve katlanmadi katlamama rağmen işler katlanmaya devam etmekteMüthişelimde telefon, PC de de KK açık, tepin dur Yasmin
Üşengeç arkadaşımız da, 2 gündür makineyi çalıştırmasın, uyusunTenceresiz kaldim anne
Dün astım bugün katlamadim hala :/Tembelsin tabi ki
Çamaşırları yıkatıp, astın mı
Ahhh keşke düğmeye basiveren olsa keşkeKime yıkatıyor
Tam inceleyimde.. birde yumurtalicig kofte var dimi, pek guzel gelmiyi uzaktan.. ama cevizli eminim efsanedir
Bizim favorimiz eşim dışarda satılan dan daha çok seviyor ayda bir muhakkak yapıyoruz :)Ben yumurtalıyı sevmiyorum.Yani içinde yumurta olması bana cazip gelmiyor:)
Nerdeeeee o günlerMakinası kendisi serip topluyormuymuş
Abla birde çocuklar inan okuldan gelip formalarını bile atıyor banyoya bırak normal çamaşırı insan formayı 5 gün içinde 3 kez yikarmi yaaa Allah tan yedek aldıkOyyy kıyamamÇamaşaır hiç bitmiyor ya:)
Ben yapmayı düşünüyorum kendime oy vermek içinYarın tarif yapacak olan var mı
Söylesin de şimdiden mendilimi hazırliyim hiç şansım kalmadı
Biz kadinsak elde camasir bulasik yikayan kadinlar neymis:)) halimize nasil sukretsek az. Soguklarda elde yikanan camasiri dusunuyorumda.. sulari akar iceri seremezsin. Valla cok zormus eskiler, gitsin geri gelmesinNerdeeeee o günler
Sende mi brutus:))) ben onceden hamur yogurup buzdolabina koymayi sevdim.. ama cok soguk oluyo hamur.. yeni yogrulan hamur gibi kabartmiyo sanki.. soguklugu gecmiyo uzun bi sure. Ben lahmacun icin yogurup koymustum, sabah cocuklar okula gitmeden 2-3 tane yapivermistim.. sicak sicak yediler iyi oldu. ama pogaca icin mantikli gelmedi bana.Usengecligimij üstüne tanımam dünden beri makinanın teki yerleşti teki mi aşkından aldım ve katlanmadi katlamama rağmen işler katlanmaya devam etmekte
Sanki hiç işim yokmuş gibi bazlama hamuru yoğurdum pişirip yatacağım
Eşimin köyünde rahmetli babannesi çok titiz bı kadındı evin için de yemek pişirdirmez bulaşık yikattirmazdi mutfak sadece yemeklikleri ve tabak çanağı koymak içindiBiz kadinsak elde camasir bulasik yikayan kadinlar neymis:)) halimize nasil sukretsek az. Soguklarda elde yikanan camasiri dusunuyorumda.. sulari akar iceri seremezsin. Valla cok zormus eskiler, gitsin geri gelmesin
Çocuklar gece niye uyandiriyorsun anne daha sabah olmamis dedi halbuki 8 de uyandırdım :/Günaydın diyeceğim ama hava zifiri karanlık Allah çalışanlara okula gidenlere yardım etsin