- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Benimde öyleydi fakat, fırsat bu fırsat dedim ve yaptımyasminsay tarif yapacaktım ama şuan odada ışık açık dışarda bile çekim yapsam iş yaş napayım :/ sence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde öyleydi fakat, fırsat bu fırsat dedim ve yaptımyasminsay tarif yapacaktım ama şuan odada ışık açık dışarda bile çekim yapsam iş yaş napayım :/ sence
Koridor un ampulü çok aydınlık onu mutfağa mi alsam ki :)Benimde öyleydi fakat, fırsat bu fırsat dedim ve yaptım
Sitenin saati bi saat geriden gekiyormuş yeni farkettim. Kıyamam yaa ben bile şimdiden okula başlayınca nasıl kıyıp kaldıracağım diye düşünüyorum daha 2 buçuk yaşında ama kafaya takıyorumÇocuklar gece niye uyandiriyorsun anne daha sabah olmamis dedi halbuki 8 de uyandırdım :/
Daha çok küçük :))Sitenin saati bi saat geriden gekiyormuş yeni farkettim. Kıyamam yaa ben bile şimdiden okula başlayınca nasıl kıyıp kaldıracağım diye düşünüyorum daha 2 buçuk yaşında ama kafaya takıyorum
Ne güzel maşallah ona hava karanlıkken uyuyor bizim ki de yoksa erken kalkar ama şu saatlerin düzenlenmeye ihtiyacı var yaa çocuklar için zor bakalım bizi ne maceralar bekliyor o dönemde asıl iş okula başlayınca diyorlar ama :)Daha çok küçük :))
Benim 1.5 yaşında kız var eşim yok diye ben götürdün okula mecbur onu da kaldırdım abilriyle alıştı saat 8 de uyanmaya :))
Aslında daha iyi düzenleri oluyor akşam 9.30-10.00 uykusu geliyor
Ne kadar hava puslu olsa da, dış çekim daha aydınlık duruyorKoridor un ampulü çok aydınlık onu mutfağa mi alsam ki :)
Evet okul başlayınca uyuma düzeni iyi oluyor :) ödevler hariç sıkıntı yok bizde yalvar yakar ödev yapıyoruz :/Ne güzel maşallah ona hava karanlıkken uyuyor bizim ki de yoksa erken kalkar ama şu saatlerin düzenlenmeye ihtiyacı var yaa çocuklar için zor bakalım bizi ne maceralar bekliyor o dönemde asıl iş okula başlayınca diyorlar ama :)
Tam onu diyecektim canım balkonla yapay Işık çok farkediyorNe kadar hava puslu olsa da, dış çekim daha aydınlık duruyor
O ampulü balkona takayımNe kadar hava puslu olsa da, dış çekim daha aydınlık duruyor
Sende ufak bebiş de varmış rahat bırakmaz ödev yaparken oda merak eder :) Allah yardımcın olsun canım bu arada mutlaka dışarda çekim yapmalısınEvet okul başlayınca uyuma düzeni iyi oluyor :) ödevler hariç sıkıntı yok bizde yalvar yakar ödev yapıyoruz :/
O ampulü balkona takayım
Takayım derken ucarmisim balkon dan aşağı
Evet o da kalem bulduğunda boş bırakmıyor her yeri çiziyor :)Sende ufak bebiş de varmış rahat bırakmaz ödev yaparken oda merak eder :) Allah yardımcın olsun canım bu arada mutlaka dışarda çekim yapmalısın
Ölmem de sakat kalırım
Ampulü takma, bebelere yazıkÖlmem de sakat kalırım
İşe yaramıyor Muş zaten ikinizde öyle diyorsunuzAmpulü takma, bebelere yazık
Sorsun, internette yemek sitesi kuracağım dersinİşe yaramıyor Muş zaten ikinizde öyle diyorsunuz
O bişey değil de yan apartman komşu ne zaman sinekliği açıp kapasam çıkıp bizim balkona bakıyor iki tane meze sehpa üzerinde foto çekiyorken görse sorar
İyiyim canım çok şükür, sen nasılsın?Günaydınlarrr
C A N O kuzum nasılsın nasıl gidiyor sen de gözümüzün önünde büyüyorsun maşallah 9.haftaya girmişsin..
iyi sevindim iyi olmana..İyiyim canım çok şükür, sen nasılsın?
Aynen, günden güne büyüyoruz Darısı sizlere
Ne zamandır istiyorsunuz ikinci çocuk? :)iyi sevindim iyi olmana..
yok bacım ben benden bişey beklemiyorum ama yine amin deyim
eylülden eylüle bir sene bir de 2 ay ekle arada mayısta kürtaj var işte biliyorsun.. ondan sonrası 3 ay korunma.. öyle işte:)Ne zamandır istiyorsunuz ikinci çocuk? :)