Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Çocuklar gece niye uyandiriyorsun anne daha sabah olmamis dedi halbuki 8 de uyandırdım :/
Sitenin saati bi saat geriden gekiyormuş yeni farkettim. Kıyamam yaa ben bile şimdiden okula başlayınca nasıl kıyıp kaldıracağım diye düşünüyorum daha 2 buçuk yaşında ama kafaya takıyorum :110:

Sitenin saati bi saat geriden gekiyormuş yeni farkettim. Kıyamam yaa ben bile şimdiden okula başlayınca nasıl kıyıp kaldıracağım diye düşünüyorum daha 2 buçuk yaşında ama kafaya takıyorum :110:
Daha çok küçük :))

Benim 1.5 yaşında kız var eşim yok diye ben götürdün okula mecbur onu da kaldırdım abilriyle alıştı saat 8 de uyanmaya :))

Aslında daha iyi düzenleri oluyor akşam 9.30-10.00 uykusu geliyor

Daha çok küçük :))

Benim 1.5 yaşında kız var eşim yok diye ben götürdün okula mecbur onu da kaldırdım abilriyle alıştı saat 8 de uyanmaya :))

Aslında daha iyi düzenleri oluyor akşam 9.30-10.00 uykusu geliyor
Ne güzel maşallah ona hava karanlıkken uyuyor bizim ki de yoksa erken kalkar ama şu saatlerin düzenlenmeye ihtiyacı var yaa çocuklar için zor bakalım bizi ne maceralar bekliyor o dönemde asıl iş okula başlayınca diyorlar ama :)

Ne güzel maşallah ona hava karanlıkken uyuyor bizim ki de yoksa erken kalkar ama şu saatlerin düzenlenmeye ihtiyacı var yaa çocuklar için zor bakalım bizi ne maceralar bekliyor o dönemde asıl iş okula başlayınca diyorlar ama :)
Evet okul başlayınca uyuma düzeni iyi oluyor :) ödevler hariç sıkıntı yok bizde yalvar yakar ödev yapıyoruz :/

Sende ufak bebiş de varmış rahat bırakmaz ödev yaparken oda merak eder :) Allah yardımcın olsun canım :KK15: bu arada mutlaka dışarda çekim yapmalısın :KK36:
Evet o da kalem bulduğunda boş bırakmıyor her yeri çiziyor :)

Ampulü takma, bebelere yazık :KK70:
İşe yaramıyor Muş zaten ikinizde öyle diyorsunuz

O bişey değil de yan apartman komşu ne zaman sinekliği açıp kapasam çıkıp bizim balkona bakıyor iki tane meze sehpa üzerinde foto çekiyorken görse sorar :KK70:

X