- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
Orda bi şube açayım öyleyseAynen öyle canım gereksiz:)Burada çok seviyorlar bu tarz şeyleri yani talep çok öyle olunca fiyatlar uçuk:)
1 ay sonra sende zam yaparsınOraya gelip şube
Orda bi şube açayım öyleyse
Ben sürümden kazanırım1 ay sonra sende zam yaparsın
En doğrusuBen sürümden kazanırım
Allah iyiligini versin yaaa:))) iyi tuttun aklinda bizim icinde ozet gecmissin sagolasin:))Geçmişi okuyunca ödevimi bitirmiş gibi hissediyorum
Aklımda kalanlar tontiş bana en yaşlısı dedi,AKŞAMDAN LAHMACUN HAMRU YOĞURDU ,BUGÜN YAPACAK,hala hamurla uğraşmayı yemek yapmaya tercih ediyor.
Canan tayin istiyor ,bulunduğu yeri sevmiyor,mastercheffteki adamların yaptığı su böreğini beğenmemiş
Can cicik muayenesi için hangi polikliniğe gidilmesi gerektiğini soruyor (genel cerrahi),barbunya yapmış ama resim eklememiş her zaman ki gibi
Nevreste her zamanki becerikliliğiyle 15 kişilik menü hazırlıyor
Yasmin ,yasmin neydi az düşüneyim (volta atan üye smileyi)momografi çekilirken cicikleri acımış.Fazla kilo vermiş,tımanı bol geliyormuş artık
Minik meleklerimin herifi 8 tane lahmacun yiyor ,bir de makinaya çamaşır atmaya üşeniyor,geyik topiği var.
Azerin tarifini telefona yazıp kaydetmiş,ee ne yapsın 4 çocukla işini kolaylaştırmış ,bugün tarifini yapıyormuş inşallah(Allah kolaylık versin)tarifte gr hesabımı vereceğim kaç gr olduğunu kestiiremiyorum diyor
Makyajkolik beğenip beğenip kaçıyor ,fazla zaman bulamıyor galiba ,sessiz sessiz durup bombayı patlatacağa benziyor
İyi akşamlar canım bende oğlumu uyutacağım kitap okuyoruz beyefendiyeIyi aksamlar kizlar.. yogun bi gunun ardindan simdi yatagimdayim sukur:) siz ne yapiyosunuz?
İyi akşamlar canım:) Ben de yoğun bir gün geçirdim her zaman olduğu gibi:)Iyi aksamlar kizlar.. yogun bi gunun ardindan simdi yatagimdayim sukur:) siz ne yapiyosunuz?
Oh ne guzel annesi:))İyi akşamlar canım bende oğlumu uyutacağım kitap okuyoruz beyefendiye
Ah nevos ne zaman dinlencez biz:))İyi akşamlar canım:) Ben de yoğun bir gün geçirdim her zaman olduğu gibi:)
Ben yaz tatilini bekliyorum:)Ah nevos ne zaman dinlencez biz:))
Kime yıkatıyorTembelsin tabi ki
Çamaşırları yıkatıp, astın mı
Napacan cocuklarla herifi:)Ben yaz tatilini bekliyorum:)
Evde oturursak o kadar sorun olmuyor:)Gerçi o zamanda kursa gidiyorlar:)Benim en büyük sıkıntım erken kalkmak uykumu alabilsem sorun yok:)Napacan cocuklarla herifi:)
Efsane oluyor canım mutlaka denemelisin:)Su cevizli cig kofte beni benden aldi:)) simdide buna takarim kesin:)
O zaman erken yatcan nevos: ( ne yapiyolar gunduzden evdeyken mesela. Ben evdeysemde mesela randevu filan yoksa alir cikaririm cocukkarla gezeriz. Mecbur hissediyorum her gun cikmayada.. iyide geliyo insana havasi degisiyoEvde oturursak o kadar sorun olmuyor:)Gerçi o zamanda kursa gidiyorlar:)Benim en büyük sıkıntım erken kalkmak uykumu alabilsem sorun yok:)
Tam inceleyimde.. birde yumurtalicig kofte var dimi, pek guzel gelmiyi uzaktan.. ama cevizli eminim efsanedirEfsane oluyor canım mutlaka denemelisin:)
Yatamıyorum alışkanlık olmuş.Eşimide bekliyorum.O gelmeden uyuyamıyorum:)O zaman erken yatcan nevos: ( ne yapiyolar gunduzden evdeyken mesela. Ben evdeysemde mesela randevu filan yoksa alir cikaririm cocukkarla gezeriz. Mecbur hissediyorum her gun cikmayada.. iyide geliyo insana havasi degisiyo