- 16 Ağustos 2010
- 293.074
- 602.989
- 43
Ben yumurtalıyı sevmiyorum.Yani içinde yumurta olması bana cazip gelmiyor:)Tam inceleyimde.. birde yumurtalicig kofte var dimi, pek guzel gelmiyi uzaktan.. ama cevizli eminim efsanedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yumurtalıyı sevmiyorum.Yani içinde yumurta olması bana cazip gelmiyor:)Tam inceleyimde.. birde yumurtalicig kofte var dimi, pek guzel gelmiyi uzaktan.. ama cevizli eminim efsanedir
MakinayaKime yıkatıyor
Makinası kendisi serip topluyormuymuşMakinaya
Aynen banada:)Ben yumurtalıyı sevmiyorum.Yani içinde yumurta olması bana cazip gelmiyor:)
Evet tatil havasi baska oluyo tabii:)) haftasonlari uyuyolarsa o da iyi. Bugun bi kahve aldim yanina abur cubur:)) inanir misin o bi fibcani icemedim. Diyorum senin neyine kahve fikan:)Yatamıyorum alışkanlık olmuş.Eşimide bekliyorum.O gelmeden uyuyamıyorum:)
Dışarı çıkıyoruz canım ama mecburiyetimiz yok.Kızlarda bana yardımcı oluyor.Şimdi sınava hazırlanıyorlar hiç faydaları yok tüm işler bende oluyor:)
Geçen yaz haftada 5 gün kursa gittiler ama sabah değildi:)Sıkıntı olmadı:)Kızların bana hiç zararı yok büyüdüler.Ama oğlumla çok ilgileniyorum.Yani akşam buraya oturana kadar genel olarak onunla ilgileniyorum.Tabi yemek,ev işi,alışveriş hep benim üstümde :)Sabahta okulda işlerim oluyor.Eve gelsem telefonum susmuyor:)
Yok canım sıcak bir şey yemek içmek mümkün değil.Çok şükürRabbim eksikliklerini vermesinEvet tatil havasi baska oluyo tabii:)) haftasonlari uyuyolarsa o da iyi. Bugun bi kahve aldim yanina abur cubur:)) inanir misin o bi fibcani icemedim. Diyorum senin neyine kahve fikan:)
Aynen boncuum yaa:)) sen katiliyo musun bu kategoriye:) sahi 3 madalyadan otesi yok mu:)Yok canım sıcak bir şey yemek içmek mümkün değil.Çok şükürRabbim eksikliklerini vermesin
Şimdilik bir şey yok aklımda olursa neden olmasın:)Aynen boncuum yaa:)) sen katiliyo musun bu kategoriye:) sahi 3 madalyadan otesi yok mu:)
Yok, ondan üşeniyor zatenMakinası kendisi serip topluyormuymuş
Oyyy kıyamamÇamaşaır hiç bitmiyor ya:)Yok, ondan üşeniyor zaten
Oyyy kıyamamÇamaşaır hiç bitmiyor ya:)
Çamaşırlar makineye, bulaşıklar makineye, yemek robottan, süpürme kocadan ohhh yandan yandan, canlanın kanınız donmasınYok, ondan üşeniyor zaten
Senin şansın kalmadıysa, biz ölelimYarın tarif yapacak olan var mı
Söylesin de şimdiden mendilimi hazırliyim hiç şansım kalmadı
Çamaşırlar makineye, bulaşıklar makineye, yemek robottan, süpürme kocadan ohhh yandan yandan, canlanın kanınız donmasın
Çamaşırlar makineye, bulaşıklar makineye, yemek robottan, süpürme kocadan ohhh yandan yandan, canlanın kanınız donmasın
Tarif bırakmadılar bana, misafirin geleceği tuttu kaçırdım herşeyiSenin şansın kalmadıysa, biz ölelim
Ablam öyle koca nerede var:)Benimki hayatta yapmaz
İş yapıyor ama süpürge zor:)Ama iyi fikir spor olur deyip kandırmalıyım
Yaptırın, hanımdan iş bekleyip oturmasınlar
Bir yürüyüşe gideyim geliyorum