Geyik topicleri bayağı zaman alıyor.Bir girdin mi çıkamıyorsun:)Kendi geyik topigi var orda birde BDv yıl okuyorum yorum yaomaamya çalışıyorum yoksa sonu bannnn :))
Yok yeni daha çok olmadı açalı bı kaç arkadaş var eskilerden yeni arkadaşlardan da var sözleri de bekleriz efendim :)Geyik topicleri bayağı zaman alıyor.Bir girdin mi çıkamıyorsun:)
Benim mesaji okumadin galibaSana ne oluyor ve be bana tembel dedi
Sen sabahtan bu saate kadar otur, popiş büyüt, şimdi kalk makinenin düğmesine basBak biraz önce makinayı çalıştırdim sular kesilmiş :// (gerçekten)
Yavvvv sende bana cvp ver biliyorum ne dediğini herkese satasip daha da kaos yapmamız lazımBenim mesaji okumadin galiba
Gittim işimi işimi gordum çıktım hep işleri akşama bıraktığımdanSen sabahtan bu saate kadar otur, popiş büyüt, şimdi kalk makinenin düğmesine bas
Hiç mi wc gitmedin, bir makineyi hazırlayıp çalıştırmak 1 dk sürmez
Ben ancak buraya yetişiyorum:)Yok yeni daha çok olmadı açalı bı kaç arkadaş var eskilerden yeni arkadaşlardan da var sözleri de bekleriz efendim :)
Niye kisss.. ben ne kacirdim.. en cok kaos yaratana madalya mi verceklermisYavvvv sende bana cvp ver biliyorum ne dediğini herkese satasip daha da kaos yapmamız lazım
Ahahaha madalya değilde belkiNiye kisss.. ben ne kacirdim.. en cok kaos yaratana madalya mi verceklermis
Bende öyle ama yemek bölümü seyasinda hem bazen burda duyduğumu yapıyorumBen ancak buraya yetişiyorum:)
Eskiden geyik topiclerinde gezerdim:)
Burası bayağı faydalı bir bölüm :)Tabi değerlendirebilirsek:)Bende öyle ama yemek bölümü seyasinda hem bazen burda duyduğumu yapıyorum
Bazen de burda okudukça iştaha geliyorum ya o yüzden burda takilmak güzel :)
Aynen abla :))Burası bayağı faydalı bir bölüm :)Tabi değerlendirebilirsek:)
Ne yapacaksın?Erken kapatmissiniz aksami:)) ben az uyuyup uyandim:) icimi hazirlayip hamurumu yogurup buzdolabina kaldirdim hepsini. Sabah isim kolay olacak insallah:))
Ay sen uyanikmisin gurban:) tabiiki lahmacun:)))Ne yapacaksın?
Evet herkes uyudu benim uykum yok :))Ay sen uyanikmisin gurban:) tabiiki lahmacun:)))
Sevmeyeni var mi:)) gecen cocuklar istedi buzluktada kalmamis o yuzden yapayim hem yarin yesinler, hemde esimden kacirabilirsem bi kac tane buzluga atarim cocuklar icin.Evet herkes uyudu benim uykum yok :))
Lahmacunu çok mu seviyorsun :)
Ben de yaparım ama pek düşkün değilim lahmacuna :)) Esim çok sever bi oturuşta 7-8 tane yiyo :) Artan hamurla gözleme olur pisi olur. Benim hamur artınca ben genelde pisi yaparım :)Sevmeyeni var mi:)) gecen cocuklar istedi buzluktada kalmamis o yuzden yapayim hem yarin yesinler, hemde esimden kacirabilirsem bi kac tane buzluga atarim cocuklar icin.
Burda sordum hamuru aksamdan yogursam buzdolabina koysam filan diye sordum, olur dediler. Bakalim oyle nasil olacakta.. yanliz elimin ayari yok 2 kilo hamur yogurmusum : ( ic harci biraz az kalir zatende.. nevyaparim bilmiyorum geri kalaniyla:)
Ne oluyo biliyo musun? Burda kategoriye yemek yapiyorum, sonrasinda bi kac kez illa yapiyorum tekrar:) lahmacun ugrastirici genel olarak birde. Ici disi pisirmesi..zaman gerekiyo.. ben pisirirken 1-2 tane yerim, en cok oyle seviyorum.Ben de yaparım ama pek düşkün değilim lahmacuna :)) Esim çok sever bi oturuşta 7-8 tane yiyo :) Artan hamurla gözleme olur pisi olur. Benim hamur artınca ben genelde pisi yaparım :)