Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Sen sabahtan bu saate kadar otur, popiş büyüt, şimdi kalk makinenin düğmesine bas

Hiç mi wc gitmedin, bir makineyi hazırlayıp çalıştırmak 1 dk sürmez
Gittim işimi işimi gordum çıktım hep işleri akşama bıraktığımdan

Ben ancak buraya yetişiyorum:)
Eskiden geyik topiclerinde gezerdim:)
Bende öyle ama yemek bölümü seyasinda hem bazen burda duyduğumu yapıyorum

Bazen de burda okudukça iştaha geliyorum ya o yüzden burda takilmak güzel :)

Evet herkes uyudu benim uykum yok :))
Lahmacunu çok mu seviyorsun :)
Sevmeyeni var mi:)) gecen cocuklar istedi buzluktada kalmamis o yuzden yapayim hem yarin yesinler, hemde esimden kacirabilirsem bi kac tane buzluga atarim cocuklar icin.

Burda sordum hamuru aksamdan yogursam buzdolabina koysam filan diye sordum, olur dediler. Bakalim oyle nasil olacakta.. yanliz elimin ayari yok 2 kilo hamur yogurmusum : ( ic harci biraz az kalir zatende.. nevyaparim bilmiyorum geri kalaniyla:)

Ben de yaparım ama pek düşkün değilim lahmacuna :)) Esim çok sever bi oturuşta 7-8 tane yiyo :) Artan hamurla gözleme olur pisi olur. Benim hamur artınca ben genelde pisi yaparım :)

Ben de yaparım ama pek düşkün değilim lahmacuna :)) Esim çok sever bi oturuşta 7-8 tane yiyo :) Artan hamurla gözleme olur pisi olur. Benim hamur artınca ben genelde pisi yaparım :)
Ne oluyo biliyo musun? Burda kategoriye yemek yapiyorum, sonrasinda bi kac kez illa yapiyorum tekrar:) lahmacun ugrastirici genel olarak birde. Ici disi pisirmesi..zaman gerekiyo.. ben pisirirken 1-2 tane yerim, en cok oyle seviyorum.

Iyide yeniyo mu piside ayni gun? Lahmacun varken kimse bakmazki yuzune:))

Peynirli yaparim bi kac tane.. biraz lavas yaparim sanirim. Cok cok artarsada 1-2 tane katmer yaparim firinda sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…