- 22 Temmuz 2017
- 44.870
- 132.783
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman önce senin sinirleri alalımCiddi yerlerim agriyor
Şaka bı yana sinir bozukluğu benimki bugün gün boyu çok sinirliydim aslında
Önüme cikani döve bilirim ruh halim Arap çorbası ://
Yok tabi ki
O kadar tembellim şuan iki makina çamaşır katlanmayi bekliyor :/
Kendime istesem zaman ayırırim da sanırım kk ya zaman ayırmakta kendime ayiramiyorum yemek içmek ödevler hariç burdayım hep ://O zaman önce senin sinirleri alalım
Niye öyle oldu:)Kendine zaman ayıramıyor musun?Çocuklar çok mu yoruyor:)
Biraz önceki alıntı iptal heeee hheeee tabi tabi önce yaoti ya mezesini beni tembel belledi
Bak kendini de biliyor üstelikYok tabi kiBizim bölümün en tembeli kendisi oluyor
![]()
O kadar tembellim şuan iki makina çamaşır katlanmayi bekliyor :/
Üşengeçsin anacım, üşengeçBiraz önceki alıntı iptal heeee hheeee tabi tabi önce yaoti ya mezesini beni tembel belledi![]()
Seni hiç saymıyorum bile, önde bayrak tutuyorsunBence benden tembeli yok burda 'tembellikte marifetli' benim....![]()
Nerelerde geziyorsun Bdv-geyik topiclerimi:)Kendime istesem zaman ayırırim da sanırım kk ya zaman ayırmakta kendime ayiramiyorum yemek içmek ödevler hariç burdayım hep ://
Tarifleri ne zaman yapıyorsun yapmayacaksan haber ver bari:)Bence benden tembeli yok burda 'tembellikte marifetli' benim....![]()
Hiç te bbile canım kıymetliÜşengeçsin anacım, üşengeç![]()
Aferin sana ben becerememiştim
Ohhooo sende bi minike senden tembeli var mi diyorsunn bi bana gelince sen ondesiiinnnSeni hiç saymıyorum bile, önde bayrak tutuyorsun![]()
Kendi geyik topigi var orda birde BDv yıl okuyorum yorum yaomaamya çalışıyorum yoksa sonu bannnn :))Nerelerde geziyorsun Bdv-geyik topiclerimi:)
Hep bahane, hep bahaneHiç te bbile canım kıymetli![]()
Sana ne oluyor ve be bana tembel dediOhhooo sende bi minike senden tembeli var mi diyorsunn bi bana gelince sen ondesiiinnn![]()
Bak biraz önce makinayı çalıştırdim sular kesilmiş :// (gerçekten)Hep bahane, hep bahane![]()