- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.741
Biz d harfini aldık bugün yarın s yi verir öğretmen :/Harflerin yarısıdan fazlası bitti canım..
Gayet iyi çok şükür...
Çabuk alıştık,kolay atlattik...
Sorun çıkarmıyor hiç
Vayyy demek sen benim tarifimi beğenmedinBan kar havada ucusur
Ben kaydedeyim derken acmistim ya ://Konuyu açmadın değil mi
Tamamlanmadan açmak uygun olmuyor:)Ben kaydedeyim derken acmistim ya ://
Yok bence herkes içindekini dokse bdv yi geçeriz polemikte ahhh biz kadınlarVayyy demek sen benim tarifimi beğenmedinBen böyle seviyorum seni ne ilgilendirir Sen ne anlarsın sunumdan Kendi tabağına bak beceremişsin
Böyle mi olur ve sonrasında saç baş
Biz eleştiriye açığız niye öyle diyorsun
O kadar mı dertliyizYok bence herkes içindekini dokse bdv yi geçeriz polemikte ahhh biz kadınlar
Ben bilemedim o zaman birde zamanım dardı bı an önce yapayım bitsin düşüncesiTamamlanmadan açmak uygun olmuyor:)
Minicik minicik koymuşsun hiç öyle dolma mi olur adı üstünde dolma patlayana kadar dolduracaksinO kadar mı dertliyizYoksa sen benim dolmaları beğenmedin mi
Sen önce bir dene sonra tekrar konuşalım:)Minicik minicik koymuşsun hiç öyle dolma mi olur adı üstünde dolma patlayana kadar dolduracaksin
Yav polemik yaratiyoorum sende hiç bilmiyorsun nevo polemik yapmayıSen önce bir dene sonra tekrar konuşalım:)
Aynen bakalım, herşeyin hayırlısı :)Aynen değişiklik olacak:)Ama bu sefer batıya gidersiniz rahat olur:)
Evet bayağı dağınık. Sen hayvanat bahçesine yakınım demiştin :)Evet kalabalık bir şehir :)Ben sakin bir tarafta oturuyorum:)Merkeze bayağı uzak oluyor:)
Bizim daha fazla toplaşmaya ihtiyacımız var mıYav polemik yaratiyoorum sende hiç bilmiyorsun nevo polemik yapmayı
Bak bdv ye tartışma olunca toplasiyor millet
Evet yakınım araba ile 15 dk falan sürüyor:)Aynen bakalım, herşeyin hayırlısı :)
Evet bayağı dağınık. Sen hayvanat bahçesine yakınım demiştin :)
Doğru söylüyorsun tarif kalmadı poffffBizim daha fazla toplaşmaya ihtiyacımız var mı
Ama istersen kavga edebilirizDoğru söylüyorsun tarif kalmadı poffff
Hadi edelimAma istersen kavga edebiliriz
Konumuz nedir önce sorunu bulmak gerekiyorHadi edelim
Ayy superiz biz yiaaaaKonumuz nedir önce sorunu bulmak gerekiyor
Biraz ciddi olabilir misin şurada kavga etmeye çalışıyoruzAyy superiz biz yiaaaa
Ciddi yerlerim agriyorBiraz ciddi olabilir misin şurada kavga etmeye çalışıyoruz