Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Ayni gün yenmez tabi ki ertesi sabah kahvaltıya yap :) Dolaba koy..
Ben de pişirirken yerim. Bana hiç zor gelmiyo lahmacun yapmak yemek yapmaktan kolay geliyo gözleme ve lahmacun :)

Ayni gün yenmez tabi ki ertesi sabah kahvaltıya yap :) Dolaba koy..
Ben de pişirirken yerim. Bana hiç zor gelmiyo lahmacun yapmak yemek yapmaktan kolay geliyo gözleme ve lahmacun :)
Aynen dimi? Burda bana guluyo kizlar.. kolaylik olsun diye hamur mu yapilir diye:)) tek cesit mis gibi.. akari yok kokari yok:) artarsa at buzluga acil durumda cikar..

Ay valla öyle.. Yemek yapsan salatası bilmem nesi sofra kur felan yorucu :)) hamur daha kolay bence
Hahaha yani.. bide tek cesit olmuyo ya genelde.. corba birde kati yemek.. yaninda salata fikan dedigin gibi. Boyle koy ayrani yanina koy biraz yesillik mis gibi ogun hemde saglikli

Geçmişi okuyunca ödevimi bitirmiş gibi hissediyorum
Aklımda kalanlar tontiş bana en yaşlısı dedi,AKŞAMDAN LAHMACUN HAMRU YOĞURDU ,BUGÜN YAPACAK,hala hamurla uğraşmayı yemek yapmaya tercih ediyor.
Canan tayin istiyor ,bulunduğu yeri sevmiyor,mastercheffteki adamların yaptığı su böreğini beğenmemiş
Can cicik muayenesi için hangi polikliniğe gidilmesi gerektiğini soruyor (genel cerrahi),barbunya yapmış ama resim eklememiş her zaman ki gibi
Nevreste her zamanki becerikliliğiyle 15 kişilik menü hazırlıyor
Yasmin ,yasmin neydi az düşüneyim (volta atan üye smileyi)momografi çekilirken cicikleri acımış.Fazla kilo vermiş,tımanı bol geliyormuş artık
Minik meleklerimin herifi 8 tane lahmacun yiyor ,bir de makinaya çamaşır atmaya üşeniyor,geyik topiği var.
Azerin tarifini telefona yazıp kaydetmiş,ee ne yapsın 4 çocukla işini kolaylaştırmış ,bugün tarifini yapıyormuş inşallah(Allah kolaylık versin)tarifte gr hesabımı vereceğim kaç gr olduğunu kestiiremiyorum diyor
Makyajkolik beğenip beğenip kaçıyor ,fazla zaman bulamıyor galiba ,sessiz sessiz durup bombayı patlatacağa benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…