Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Ne oluyo biliyo musun? Burda kategoriye yemek yapiyorum, sonrasinda bi kac kez illa yapiyorum tekrar:) lahmacun ugrastirici genel olarak birde. Ici disi pisirmesi..zaman gerekiyo.. ben pisirirken 1-2 tane yerim, en cok oyle seviyorum.

Iyide yeniyo mu piside ayni gun? Lahmacun varken kimse bakmazki yuzune:))

Peynirli yaparim bi kac tane.. biraz lavas yaparim sanirim. Cok cok artarsada 1-2 tane katmer yaparim firinda sanirim.
Ayni gün yenmez tabi ki ertesi sabah kahvaltıya yap :) Dolaba koy..
Ben de pişirirken yerim. Bana hiç zor gelmiyo lahmacun yapmak yemek yapmaktan kolay geliyo gözleme ve lahmacun :)

Ayni gün yenmez tabi ki ertesi sabah kahvaltıya yap :) Dolaba koy..
Ben de pişirirken yerim. Bana hiç zor gelmiyo lahmacun yapmak yemek yapmaktan kolay geliyo gözleme ve lahmacun :)
Aynen dimi? Burda bana guluyo kizlar.. kolaylik olsun diye hamur mu yapilir diye:)) tek cesit mis gibi.. akari yok kokari yok:) artarsa at buzluga acil durumda cikar..

Ay valla öyle.. Yemek yapsan salatası bilmem nesi sofra kur felan yorucu :)) hamur daha kolay bence :KK70:
Hahaha yani.. bide tek cesit olmuyo ya genelde.. corba birde kati yemek.. yaninda salata fikan dedigin gibi. Boyle koy ayrani yanina koy biraz yesillik mis gibi ogun hemde saglikli

IMG-20181204-WA0000.jpg

Dualarimizda şehitlerimizi unutmayalım .

Geçmişi okuyunca ödevimi bitirmiş gibi hissediyorum:KK53:
Aklımda kalanlar tontiş bana en yaşlısı dedi:skandal:,AKŞAMDAN LAHMACUN HAMRU YOĞURDU ,BUGÜN YAPACAK,hala hamurla uğraşmayı yemek yapmaya tercih ediyor.:sus:
Canan tayin istiyor ,bulunduğu yeri sevmiyor,mastercheffteki adamların yaptığı su böreğini beğenmemiş:sus:
Can cicik muayenesi için hangi polikliniğe gidilmesi gerektiğini soruyor (genel cerrahi),barbunya yapmış ama resim eklememiş her zaman ki gibi:sus:
Nevreste her zamanki becerikliliğiyle 15 kişilik menü hazırlıyor :sus:
Yasmin ,yasmin neydi az düşüneyim (volta atan üye smileyi)momografi çekilirken cicikleri acımış.Fazla kilo vermiş,tımanı bol geliyormuş artık :sus:
Minik meleklerimin herifi 8 tane lahmacun yiyor ,bir de makinaya çamaşır atmaya üşeniyor,geyik topiği var.:sus:
Azerin tarifini telefona yazıp kaydetmiş,ee ne yapsın 4 çocukla işini kolaylaştırmış ,bugün tarifini yapıyormuş inşallah(Allah kolaylık versin)tarifte gr hesabımı vereceğim kaç gr olduğunu kestiiremiyorum diyor:sus:
Makyajkolik beğenip beğenip kaçıyor ,fazla zaman bulamıyor galiba ,sessiz sessiz durup bombayı patlatacağa benziyor:sus:

X