O zaman önce senin sinirleri alalımCiddi yerlerim agriyor
Şaka bı yana sinir bozukluğu benimki bugün gün boyu çok sinirliydim aslında
Önüme cikani döve bilirim ruh halim Arap çorbası ://
Yok tabi ki
O kadar tembellim şuan iki makina çamaşır katlanmayi bekliyor :/
Kendime istesem zaman ayırırim da sanırım kk ya zaman ayırmakta kendime ayiramiyorum yemek içmek ödevler hariç burdayım hep ://O zaman önce senin sinirleri alalım
Niye öyle oldu:)Kendine zaman ayıramıyor musun?Çocuklar çok mu yoruyor:)
Biraz önceki alıntı iptal heeee hheeee tabi tabi önce yaoti ya mezesini beni tembel belledi
Bak kendini de biliyor üstelikYok tabi kiBizim bölümün en tembeli kendisi oluyor
O kadar tembellim şuan iki makina çamaşır katlanmayi bekliyor :/
Üşengeçsin anacım, üşengeçBiraz önceki alıntı iptal heeee hheeee tabi tabi önce yaoti ya mezesini beni tembel belledi
Seni hiç saymıyorum bile, önde bayrak tutuyorsunBence benden tembeli yok burda 'tembellikte marifetli' benim....
Nerelerde geziyorsun Bdv-geyik topiclerimi:)Kendime istesem zaman ayırırim da sanırım kk ya zaman ayırmakta kendime ayiramiyorum yemek içmek ödevler hariç burdayım hep ://
Tarifleri ne zaman yapıyorsun yapmayacaksan haber ver bari:)Bence benden tembeli yok burda 'tembellikte marifetli' benim....
Hiç te bbile canım kıymetliÜşengeçsin anacım, üşengeç
Aferin sana ben becerememiştim
Ohhooo sende bi minike senden tembeli var mi diyorsunn bi bana gelince sen ondesiiinnnSeni hiç saymıyorum bile, önde bayrak tutuyorsun
Kendi geyik topigi var orda birde BDv yıl okuyorum yorum yaomaamya çalışıyorum yoksa sonu bannnn :))Nerelerde geziyorsun Bdv-geyik topiclerimi:)
Hep bahane, hep bahaneHiç te bbile canım kıymetli
Sana ne oluyor ve be bana tembel dediOhhooo sende bi minike senden tembeli var mi diyorsunn bi bana gelince sen ondesiiinnn
Bak biraz önce makinayı çalıştırdim sular kesilmiş :// (gerçekten)Hep bahane, hep bahane