Hiç izlemedim hangi kanalda ne zaman oluyor:)Tv izleyemiyorum çok fazla:)Master-show olmalı programın adı
Bana baksinlar:)Masterchefte su böreği yapıyorlar...
Heryer baştan ayağa una bulandı
Ne biçim çalışıyorlar
TV 8Hiç izlemedim hangi kanalda ne zaman oluyor:)Tv izleyemiyorum çok fazla:)
Ondan görmedim
Hiç izlemedim hangi kanalda ne zaman oluyor:)Tv izleyemiyorum çok fazla:)
Bana baksinlar:)
Kızın okul nasıl gidiyor.Okumaya geçtiler mi?Kaçıncı harftelerDers geçersin sen onlara
Hep israf...
Hele biri vardi hamur açamıyor
Nasil yaptı su böreğini anlamadim
Bide börekten su akıyor resmenDers geçersin sen onlara
Hep israf...
Hele biri vardi hamur açamıyor
Nasil yaptı su böreğini anlamadim
Bu eleştirileri niye burada yapmıyorsunuzBide börekten su akıyor resmençok sulu bırakmış
Niye izlemiyorsunuz, ben hafta içi yemekteyize bakıyorumOndan görmedimO kanalı hiç izlemiyoruz:)Yerini bile bilmiyorum:)
Kızın okul nasıl gidiyor.Okumaya geçtiler mi?Kaçıncı harfteler
Geçen yarışma sonu yaptık yaBu eleştirileri niye burada yapmıyorsunuz
Bide börekten su akıyor resmençok sulu bırakmış
Ben çok tv izlemiyorum.Akşamları bazı dizilere bakarım oda göz ucuyla:)Gündüz pek tv açılmaz:)Niye izlemiyorsunuz, ben hafta içi yemekteyize bakıyorum
Hadi hayırlısıHarflerin yarısıdan fazlası bitti canım..
Gayet iyi çok şükür...
Çabuk alıştık,kolay atlattik...
Sorun çıkarmıyor hiç
Yani sonunda yapmak en mantıklısı:)Geçen yarışma sonu yaptık ya
Tam izlemedim de o bölüme rast geldim.Evet....
Biride acayip kalin açtı...
Firinda nasıl pişti anlamadim...
Daha dogrusu pişmedi bile
Dogru senin vaktin kısıtlı. Sürekli gün içinde yoğun oluyorsun. Allah kolaylık versinBen çok tv izlemiyorum.Akşamları bazı dizilere bakarım oda göz ucuyla:)Gündüz pek tv açılmaz:)
Ne bileyim o kanal pek sıcak gelmiyor.Zaten sınırlı sayıda izleme imkanım oluyor:)
Aynen :)Yani sonunda yapmak en mantıklısı:)
Sağol canım benimTam izlemedim de o bölüme rast geldim.
Dogru senin vaktin kısıtlı. Sürekli gün içinde yoğun oluyorsun. Allah kolaylık versin
Yeterli bence :) yine yorucu geçecek senin için. Kaç kişi olacaksınız :)Sağol canım benim
Cuma misafir alacağım.Cumartesi arkadaşımın doğum günü bende sürpriz doğum günü yapacağız:)
Genelde sarma dolma yapıyorum misafire bu sefer farklılık olsun diye tavuklu-nohutlu pilav yapacağım.Salata,yoğurtlu bir meze,börek,tatlı-tuzlu kurabiye,yaş pasta ve tatlı yeter mi acaba:)Genelde 4-5 çeşit yapıyoruz:)