6 büyük-2 benim kızlar -7-8 de minikler olacak:)Yeterli bence :) yine yorucu geçecek senin için. Kaç kişi olacaksınız :)
Bütün herşeyi sen mi hazırlayacaksın 6 büyük-2 benim kızlar -7-8 de minikler olacak:)
İşim rast giderse sorun olmaz:)Temizlikte yapmam lazım:)1 aya yakın fena öksürüyorum.Eşim öyle cam kapı izin vermedi artık toparlayıp hazırlık yapacağım:)
Biz zaten 15 günde falan toplanıyoruz.Bütün herşeyi sen mi hazırlayacaksın neredeyse 16 kişisiniz
Konuyu açmadın değil miNihayet tarifi yazdim kaydettim
Yarin da mezeleri yaparsam bi foto atmak kaldi
İnsallah bi aksilik cikmaz
Yok yok tele kaydettim sadeceKonuyu açmadın değil mi
Hadi hayırlısı olsunYok yok tele kaydettim sadece
İnsallahHadi hayırlısı olsun
Burada yağmur yok ama hava çok soğukİnsallahbu arada orda hava nasil?bizim burda sakir sakir yagmur yagiyor
Gaziantepi hep cok merak etmisimdirBurada yağmur yok ama hava çok soğuk
Güzel valla, bana da kafa dengi birileri olsa da bizde yapsakBiz zaten 15 günde falan toplanıyoruz.
Ama bu sıra aksilikler oldu toplanamadık.Sıra bende sayılır:)
Yani doğum günü bahane olacak:)Hepimiz aşağı yukarı böyle hazırlanıyoruz.Yine bu sene azalttık geçen yıl 9-10 çeşit yapıyorduk:)
Güzel bir şehir:)Güneydoğu bölgesinde gelişmiş bir şehir:)Gaziantepi hep cok merak etmisimdir
Benim arkadaşlar cidden kafa dengi:)Birbirimize çok benziyoruz.Farklı bir ortamda bakışmalarla bile anlaşıyoruz:)Güzel valla, bana da kafa dengi birileri olsa da bizde yapsak
Evet, urfadan çok daha gelişmiş bir şehirGüzel bir şehir:)Güneydoğu bölgesinde gelişmiş bir şehir:)
Gezilecek,görülecek ve sosyal bir şehir:)
Aynen çevre illere göre fazlasıyla gelişmiş ve temiz bir şehir:)Evet, urfadan çok daha gelişmiş bir şehir
Benim oglan ana okulu ve 1.sınıf burda okuyacak, belki 1 sene daha fazla kalabiliriz. Sonra taşınınca okulu da değişecek, tekrar alışma süreci olacak. PoffBenim arkadaşlar cidden kafa dengi:)Birbirimize çok benziyoruz.Farklı bir ortamda bakışmalarla bile anlaşıyoruz:)
Çocuk okula başlayınca senin de mutlaka olur:)
Eşim de bende çok begeniyoruz ama urfadan daha kalabalık, 1 eksi yönü oAynen çevre illere göre fazlasıyla gelişmiş ve temiz bir şehir:)
Aynen değişiklik olacak:)Ama bu sefer batıya gidersiniz rahat olur:)Benim oglan ana okulu ve 1.sınıf burda okuyacak, belki 1 sene daha fazla kalabiliriz. Sonra taşınınca okulu da değişecek, tekrar alışma süreci olacak. Poff
Evet kalabalık bir şehir :)Ben sakin bir tarafta oturuyorum:)Merkeze bayağı uzak oluyor:)Eşim de bende çok begeniyoruz ama urfadan daha kalabalık, 1 eksi yönü o
Ban kar havada ucusurBu eleştirileri niye burada yapmıyorsunuz