tabi ki.. değer yere de güle oynaya gidin inşallah..Amin inşallah canım
Sağolasın ❤
Ev taşımak da kolay değil
Iyi kotu düzen kurdum burda...
Değmeyecek bir yer için duzeni bozmak saçma
Yakın bir yerlermi yazdınız.
Benden de küçüksünYok canım sende alınmam ki ben öyle şeylere23 yaşımdayım
tabi ki.. değer yere de güle oynaya gidin inşallah..
bu arada meme kontrolü için hangi bölüme gitmem gerek kuzum bi sorsan ya benim için ya da bilen varsa bi yardımcı olur mu?
Ama ben herkesi sanki yaşıtımmış gibi hissediyorum öyle içten öyle Tatlısınız ki hepinizBenden de küçüksün
Ben gezegen abla ile karıştırdım sanki bı an :))
tabi ki.. değer yere de güle oynaya gidin inşallah..
bu arada meme kontrolü için hangi bölüme gitmem gerek kuzum bi sorsan ya benim için ya da bilen varsa bi yardımcı olur mu?
Ailelerimizin olduğu yeri yazdık:)
Bursa ve Bilecik
Olabilir bunu ilk yaptığımda da tanıyamamışlardı ama yazım tarzımdan tanıyanlar olmuştu :)Kolay gelsin şimdiden
Öbürü olsa kim diye düşünürüm mesela,buna aluştık kalsın bence değiştirme karar senin yinede.
Ben değiştirsem mesela olmaz,benimle özleşti çünkü.
Ne şikayetçi hatunlar var anlam veremiyorum ://Teşekkür ederim netten bulmuştum hemen kaptım,sonrada şikayet edildi sitede.
Nevrestenin anlamı şuymuş... Yeni yetişmiş, yeni bitmiş, yeni meydana gelmiş, yeni hasıl olmuş.
o kadar giderim gelirim hastanelere hiç meme polikliniği görmedim ya...Hastanelerin meme poliklinikleri var ona gideceksin..
Bende öyle apartmanda en küçük benim ama hepsi ile kafam uyar ama sık sık gidip gelemm :))Ama ben herkesi sanki yaşıtımmış gibi hissediyorum öyle içten öyle Tatlısınız ki hepiniznormal yaşamımda da kendimden büyükler ile daha iyi anlaşırım uyum sağlarım
Olabilir bunu ilk yaptığımda da tanıyamamışlardı ama yazım tarzımdan tanıyanlar olmuştu :)
o kadar giderim gelirim hastanelere hiç meme polikliniği görmedim ya...
Aynen bizim apartmanda da herkes çalışıyor ayda yılda bir gidip geliriZ akrabalara arada gidip gelirim anca o kadar onun dışında hep evdeyizBende öyle apartmanda en küçük benim ama hepsi ile kafam uyar ama sık sık gidip gelemm :))
AnkaradayımNerde ikamet ediyorsun.
Ne şikayetçi hatunlar var anlam veremiyorum ://
Hanim abla gecmis olsun annene
Ankaradayım
Kızlar benim daha çok işim var kuru fasulye pilav yapacağım akşama telefonun başına geçince kalkamıyorum bir türlü çocuk uyurken halledeyim bari :)