En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Yazdigimiz ilçeler çok guzel...
Zaten ailem Bursa'da...

Bursa'nın her yerini bilirim...
Umarim çıkar...

Çıkmama ihtimalide var tabi :bicak:
çıkmazsa orada kalacaksınız yani.. çıkar gibi muhtemelen . hakkınızda hayırlısı olsun.. 1 hakkınızı neden kullanmadınız?

Kolay gelsin şimdiden :KK200:

Öbürü olsa kim diye düşünürüm mesela,buna aluştık kalsın bence değiştirme karar senin yinede.
Ben değiştirsem mesela olmaz,benimle özleşti çünkü.:olamaz:

Teşekkürler ablacım ❤

:KK48:

Malzemem olsa bugün yapardim
Bekletmezdim sizleri:KK60:
Merakla bekliyorum bu arada benim yemek sofrasın da en sevdiğim şey mezelerdir o yüzden farklı mezeler sunumlar ilgimi çekiyor. Burada da Emin’im güzel mezeler çıkacaktır :)

çıkmazsa orada kalacaksınız yani.. çıkar muhtemelen gibi.. hakkınızda hayırlısı olsun.. 1 hakkınızı neden kullanmadınız?

Gönlümüze gore değildi diger yerler... sırf yazmış olmak için yazmayalim dedim...

Çıkmazsa 4-5 ay sonra tekrar deneyeceğiz

Merakla bekliyorum bu arada benim yemek sofrasın da en sevdiğim şey mezelerdir o yüzden farklı mezeler sunumlar ilgimi çekiyor. Burada da Emin’im güzel mezeler çıkacaktır :)

Umarım benim yaptığım da ilgini çeker...
Sunuma yükleneceğim :KK48:

Gönlümüze gore değildi diger yerler... sırf yazmış olmak için yazmayalim dedim...

Çıkmazsa 4-5 ay sonra tekrar deneyeceğiz
evet haklısın sırf bi yer çıksın diye de istemediğin bi yer yazılmaz.. Rabbim gönlündekini versin inşallah. :KK200:

evet haklısın sırf bi yer çıksın diye de istemediğin bi yer yazılmaz.. Rabbim gönlündekini versin inşallah. :KK200:

Amin inşallah canım
Sağolasın ❤

Ev taşımak da kolay değil
Iyi kotu düzen kurdum burda...
Değmeyecek bir yer için duzeni bozmak saçma

Back