Bakiyim da bi direk meme polk varsa oraya yoksa genel cerrahiye o zmn.Genel cerrahi alanına bağlı oluyor meme poliklinikleri
Ben genel cerrah a gitmiştim. 2 göğsümden de ultrason çekilmişti
Bakiyim da bi direk meme polk varsa oraya yoksa genel cerrahiye o zmn.
Ya bu arada barbunya yaptimdi gume gitti goruyon mu ahh o foto cekip bilmem ne isleri olmasa yuz kez katildiydim simdiye
Bi sorun mu vardi da gittin kuzum.. bisey yoktur umarim..Ben genel cerrah a gitmiştim. 2 göğsümden de ultrason çekilmişti
Ohhh, şöyle yeşil biberli, pattis ve havuçluBakiyim da bi direk meme polk varsa oraya yoksa genel cerrahiye o zmn.
Ya bu arada barbunya yaptimdi gume gitti goruyon mu ahh o foto cekip bilmem ne isleri olmasa yuz kez katildiydim simdiye
O da bi guzel olmus iyi yedik 2 bardakla yapmistim sonu kaldi bugunde salata gibi ortaya gelir artik. Ben biber koymadim ama. :)Ohhh, şöyle yeşil biberli, pattis ve havuçlu
Miss miss
Geçmiş olsun canım şimdiden :)Bakiyim da bi direk meme polk varsa oraya yoksa genel cerrahiye o zmn.
Ben geçen yaz sol kolumun altında bi şişlik hissettim, onun için 4 5 doktora gittim. Yağ yada süt bezesi dendi. Hala duruyor, agrı yokBi sorun mu vardi da gittin kuzum.. bisey yoktur umarim..
Evet abla yaştan dolayıdır. Zaten belirli bir yaşa kadar mamografi çekmiyorlarMeme polikliniği yoksa genel cerrahide bakıyor,bende fizik tedavi yönlendirmişti yaştan dolayı..
Geçmiş olsun canım şimdiden :)
Ben geçen yaz sol kolumun altında bi şişlik hissettim, onun için 4 5 doktora gittim. Yağ yada süt bezesi dendi. Hala duruyor, agrı yok
Evet abla yaştan dolayıdır. Zaten belirli bir yaşa kadar mamografi çekmiyorlar
Geçmiş olsun, zaten hastaneye gidince muhakkak biyerinde bisey çıkıyorMenapoza girince rutin kontroller yapılmıştı.
Neler çıktı neler
Benim 24 yaşındayken özel raporlarla çekilmişti, çığlık attığımı hatırlıyorumGeçmiş olsun canım şimdiden :)
Ben geçen yaz sol kolumun altında bi şişlik hissettim, onun için 4 5 doktora gittim. Yağ yada süt bezesi dendi. Hala duruyor, agrı yok
Evet abla yaştan dolayıdır. Zaten belirli bir yaşa kadar mamografi çekmiyorlar
Geçmişler olsun ablamMenapoza girince rutin kontroller yapılmıştı.
Neler çıktı neler
Biliyorum canım, sende çok zor zamanlardan geçmişsin. Rabbim bir daha yaşatmasınBenim 24 yaşındayken özel raporlarla çekilmişti, çığlık attığımı hatırlıyorum
Rabbim kimseye yaşatmasınBiliyorum canım, sende çok zor zamanlardan geçmişsin. Rabbim bir daha yaşatmasın
Geçmiş olsun, zaten hastaneye gidince muhakkak biyerinde bisey çıkıyor
Benim 24 yaşındayken özel raporlarla çekilmişti, çığlık attığımı hatırlıyorum
Benim meme dokularım ölmüştü ve iltihaplı yaralarım vardı ablam, memeleri pestil yapınca, çığlık çığlığa ağlamıştımSağol canım,kemik erimesi çıktı bendede..
Bazen ağrılı oluyor o çekim,ilk gittiğimde bendede oldu kaç gün yüzü koyun yatamamıştım.
Benim meme dokularım ölmüştü ve iltihaplı yaralarım vardı ablam, memeleri pestil yapınca, çığlık çığlığa ağlamıştım
Geçti gitti şükür, sağolasın ablamSenin daha zor olmuştur,çok geçmiş olsun sanada..
Geçti gitti şükür, sağolasın ablam
Haklisin yasminim, ama hem sebze hem et hem karbonhidrat almis oluyolar lahmacunla.. en kolay bu sekilde kakalayabiyorum : (Kötü örneksin tontrim, gün aşırı hamur yapıyorsun.
Yeter, yapma artık, bebelerin bağırsakları kurudu