yani öyle biyerleri yazmalı mı bilemedim ama?
Hımm başka bi yerden tanıdık geliyor o zaman :)
böyle dedikçe merak ediyorum
Inşallah abla❤❤❤
Öylemi kalsın o zaman :) geçen sene değiştirmiştim
Hayırlısı olsun bizde bu sene tayinciyiz inşallah
çıkmazsa orada kalacaksınız yani.. çıkar gibi muhtemelen . hakkınızda hayırlısı olsun.. 1 hakkınızı neden kullanmadınız?Yazdigimiz ilçeler çok guzel...
Zaten ailem Bursa'da...
Bursa'nın her yerini bilirim...
Umarim çıkar...
Çıkmama ihtimalide var tabi
Kolay gelsin şimdiden
Öbürü olsa kim diye düşünürüm mesela,buna aluştık kalsın bence değiştirme karar senin yinede.
Ben değiştirsem mesela olmaz,benimle özleşti çünkü.
Merakla bekliyorum bu arada benim yemek sofrasın da en sevdiğim şey mezelerdir o yüzden farklı mezeler sunumlar ilgimi çekiyor. Burada da Emin’im güzel mezeler çıkacaktır :)
Malzemem olsa bugün yapardim
Bekletmezdim sizleri
çıkmazsa orada kalacaksınız yani.. çıkar muhtemelen gibi.. hakkınızda hayırlısı olsun.. 1 hakkınızı neden kullanmadınız?
Teşekkürler ablacım ❤
Gönlümüze gore değildi diger yerler... sırf yazmış olmak için yazmayalim dedim...
Çıkmazsa 4-5 ay sonra tekrar deneyeceğiz
Bazı nick name ler çok orijinal güzel böyle bir kaç tane dikkatimi çekiyor biri de sizin nick :)Kolay gelsin şimdiden
Öbürü olsa kim diye düşünürüm mesela,buna aluştık kalsın bence değiştirme karar senin yinede.
Ben değiştirsem mesela olmaz,benimle özleşti çünkü.
Merakla bekliyorum bu arada benim yemek sofrasın da en sevdiğim şey mezelerdir o yüzden farklı mezeler sunumlar ilgimi çekiyor. Burada da Emin’im güzel mezeler çıkacaktır :)
Katılacaksın demi sende katıl bence.
Demi yani kimseye dedimmi demedim,dememde.
Minikmişsin sen yahu
evet haklısın sırf bi yer çıksın diye de istemediğin bi yer yazılmaz.. Rabbim gönlündekini versin inşallah.Gönlümüze gore değildi diger yerler... sırf yazmış olmak için yazmayalim dedim...
Çıkmazsa 4-5 ay sonra tekrar deneyeceğiz
Tayinmi var yoksa.
Bazı nick name ler çok orijinal güzel böyle bir kaç tane dikkatimi çekiyor biri de sizin nick :)Nevreste ablanın da nickinin anlamını merak ediyorum
Evet...
Inşallah hayırlısıyla tayinimiz çıkar
evet haklısın sırf bi yer çıksın diye de istemediğin bi yer yazılmaz.. Rabbim gönlündekini versin inşallah.
Eşinin tayimi çıkacak.
Hayırlısı olsun şimdiden.
Evet abla...
Eşim doktor...
Tayin istedik...
Umarım gideriz burdan