- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
Watsaptan gönderdiğim kişi tekrar bana mı gönderecek. Kırpmayı denedim ama kabul etmedi yineNormal çek fotoyu canım sonra eğer kırpmadan yüklenmiyorsa resimleri watsaptan yakın birine gönder sonra kendine gönder öyle yükle kalite düşmeden yükleniyor
Evet abla minnacığım daha :) birde minnacık oğlum var
Tabiki katılacam ablacım
Böylesi kolay kategori kaçmaz
Evet canım aynen öyle olacak :)Watsaptan gönderdiğim kişi tekrar bana mı gönderecek. Kırpmayı denedim ama kabul etmedi yine
Maşallah sanada oğluşunabenim kızdanda minikmişsin
Katıl valla neler döktürecen bakalım
Sağol ablacımMaşallah sanada oğluşunabenim kızdanda minikmişsin
Katıl valla neler döktürecen bakalım
Eylül 2017 annelerindeydik biz demi :) ben mi yanlış hatırlıyorum yoksaEvet abla minnacığım daha :) birde minnacık oğlum var
biliriim beeen ... küçük yerlere kaçacağım az kaldı :)Nerden bildin
Inşallah beğenirsiniz
Sağol ablacım
Yok canım Nisan 2016 doğumlu benim oğlan eski adım asliii1 idi döneceğim o isme sanırım artık :)Eylül 2017 annelerindeydik biz demi :) ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa
biliriim beeen ... küçük yerlere kaçacağım az kaldı :)
Yok canım Nisan 2016 doğumlu benim oğlan eski adım asliii1 idi döneceğim o isme sanırım artık :)
Beğeniriz tabiki
Rica ederim canısı
bu da evlilik gibi bir şey heralde, içinde olan çıkmaya çalışıyor, dışarda olan içeri girmek için
Bu ay tayin istedik
Bakalım kısmetimiz nereye çıkacak...
Kurtulurum burdan umarım
yani öyle biyerleri yazmalı mı bilemedim ama?
Bu ay tayin istedik
Bakalım kısmetimiz nereye çıkacak...
Kurtulurum burdan umarım
Hımm başka bi yerden tanıdık geliyor o zaman :)Yok canım Nisan 2016 doğumlu benim oğlan eski adım asliii1 idi döneceğim o isme sanırım artık :)
böyle dedikçe merak ediyorumBir tariften eminim...
Diğeri beni ya batıracak,yada çıkaracak
Bir tariften eminim...
Diğeri beni ya batıracak,yada çıkaracak
bu da evlilik gibi bir şey heralde, içinde olan çıkmaya çalışıyor, dışarda olan içeri girmek için
hayırlısı olsun hakkında nereleri yazdınız?
Çıkaracak bak gör
Hayırlısı olsun bizde bu sene tayinciyiz inşallahBıktık burdan valla
5 hakkimiz vardi...
1 Bilecik
3 tanede Bursa'nın farkli ilçelerini yazdik...
Öylemi kalsın o zaman :) geçen sene değiştirmiştimDönme bence buna alıştık artık:))