- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar sanirsam ikinci tarif de benden gelecekbakalim oglan uslu durursa yarin yapmayi dusunuyorum
sağol. sen hangi şehirdeydin?Gata hastanesinde vardı o bölüm,olmazsa telefonla ara sor ona göre gidersin.
Oh oh ne iyi:) bende yarin lahmacun yapmayi planliyorum..Kizlar sanirsam ikinci tarif de benden gelecekbakalim oglan uslu durursa yarin yapmayi dusunuyorum
lehmacun ne zamandan beri soğuk meze oldu bacımOh oh ne iyi:) bende yarin lahmacun yapmayi planliyorum..
sağol. sen hangi şehirdeydin?
tamam ordan bakacağım sağol.. başımın etini yiyolar bir baktır diye.. 40 olmadım gerçi ama az kaldı :) bi ultrasonla baksınlar istiyorum..Netten gata'ya bakarak bölümü varmı bulabilirsin aslında,yada telefonla.
Ben İstanbul'dayım.
Haha soguk sicak her turlu gider o : ) ya cocuklar isteyince buzluktada kalmamis.. mecbur yapicam: ( aksamdan ic malzemesini hazir edersem.. sahi aksamdan hic mayali hamur yogurup buzdolabina koydunuz mu bacilar? Nasil oluyo?lehmacun ne zamandan beri soğuk meze oldu bacım
tamam ordan bakacağım sağol.. başımın etini yiyolar bir baktır diye.. 40 olmadım gerçi ama az kaldı :) bi ultrasonla baksınlar istiyorum..
evet haklısın ihmale gelmez en sinsisi değil mi :/ Evlerden ırak..Şayet hala varsa randevu alman gerekiyor..
Mutlakala baktır ihmal etme sakın..
Buzluğa bile koyuyorum bişey olmuyor :)Haha soguk sicak her turlu gider o : ) ya cocuklar isteyince buzluktada kalmamis.. mecbur yapicam: ( aksamdan ic malzemesini hazir edersem.. sahi aksamdan hic mayali hamur yogurup buzdolabina koydunuz mu bacilar? Nasil oluyo?
Genel cerrahi alanına bağlı oluyor meme polikliniklerio kadar giderim gelirim hastanelere hiç meme polikliniği görmedim ya...
Buzluga koymuslugum varda.. buzdolabina aksamdan yogursam.. gunduzde cocuk uyur uyumaz baslarim diye.. yoksa yetstirmesi biraz stresli oluyoBuzluğa bile koyuyorum bişey olmuyor :)
Haha soguk sicak her turlu gider o : ) ya cocuklar isteyince buzluktada kalmamis.. mecbur yapicam: ( aksamdan ic malzemesini hazir edersem.. sahi aksamdan hic mayali hamur yogurup buzdolabina koydunuz mu bacilar? Nasil oluyo?
evet haklısın ihmale gelmez en sinsisi değil mi :/ Evlerden ırak..
Diger kategorideydi o anneanne:))Lahmacunmu yiyozz
Aynen ihmalegelmez çünkü..
Dışarda olunca ekşiyorda dolapta bişey olmuyor annem çok yapar öyle bir gün öncedenBuzluga koymuslugum varda.. buzdolabina aksamdan yogursam.. gunduzde cocuk uyur uyumaz baslarim diye.. yoksa yetstirmesi biraz stresli oluyo
Diger kategorideydi o anneanne:))
Kötü örneksin tontrim, gün aşırı hamur yapıyorsun.Oh oh ne iyi:) bende yarin lahmacun yapmayi planliyorum..
Gayet güzel oluyor, tadı biraz ekşiyor da, ohhhh missHaha soguk sicak her turlu gider o : ) ya cocuklar isteyince buzluktada kalmamis.. mecbur yapicam: ( aksamdan ic malzemesini hazir edersem.. sahi aksamdan hic mayali hamur yogurup buzdolabina koydunuz mu bacilar? Nasil oluyo?
Ben genel cerrah a gitmiştim. 2 göğsümden de ultrason çekilmiştitamam ordan bakacağım sağol.. başımın etini yiyolar bir baktır diye.. 40 olmadım gerçi ama az kaldı :) bi ultrasonla baksınlar istiyorum..