En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Netten gata'ya bakarak bölümü varmı bulabilirsin aslında,yada telefonla.
Ben İstanbul'dayım.
tamam ordan bakacağım sağol.. başımın etini yiyolar bir baktır diye.. 40 olmadım gerçi ama az kaldı :) bi ultrasonla baksınlar istiyorum..

lehmacun ne zamandan beri soğuk meze oldu bacım :rolleyes:
Haha soguk sicak her turlu gider o : ) ya cocuklar isteyince buzluktada kalmamis.. mecbur yapicam: ( aksamdan ic malzemesini hazir edersem.. sahi aksamdan hic mayali hamur yogurup buzdolabina koydunuz mu bacilar? Nasil oluyo?

tamam ordan bakacağım sağol.. başımın etini yiyolar bir baktır diye.. 40 olmadım gerçi ama az kaldı :) bi ultrasonla baksınlar istiyorum..

Şayet hala varsa randevu alman gerekiyor..
Mutlakala baktır ihmal etme sakın..

Haha soguk sicak her turlu gider o : ) ya cocuklar isteyince buzluktada kalmamis.. mecbur yapicam: ( aksamdan ic malzemesini hazir edersem.. sahi aksamdan hic mayali hamur yogurup buzdolabina koydunuz mu bacilar? Nasil oluyo?
Buzluğa bile koyuyorum bişey olmuyor :)

Lahmacunmu yiyozz :kk77::kk77:

evet haklısın ihmale gelmez en sinsisi değil mi :/ Evlerden ırak..

Aynen ihmalegelmez çünkü..

Buzluga koymuslugum varda.. buzdolabina aksamdan yogursam.. gunduzde cocuk uyur uyumaz baslarim diye.. yoksa yetstirmesi biraz stresli oluyo
Dışarda olunca ekşiyorda dolapta bişey olmuyor annem çok yapar öyle bir gün önceden

Gayet güzel oluyor, tadı biraz ekşiyor da, ohhhh miss :kk77:

Ben genel cerrah a gitmiştim. 2 göğsümden de ultrason çekilmişti

Back