- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Evet, demez önceki kategoride herkesten evvel ne yaptığımı görmüştü ablamBana desene kmseye dimemm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, demez önceki kategoride herkesten evvel ne yaptığımı görmüştü ablamBana desene kmseye dimemm
Teşekkürler hayatım
Yok canım sende alınmam ki ben öyle şeylere 23 yaşımdayımBen başkası ile karıştırdım zannjmca
Afedersin
Yaş kaç bu arada ?
Anam şaka yaptim öylesine söyledim
Aynen burda da yeni açtı güneş ama maalesef hesapta olmayan işler çıktı yapamayacağım bu gün belki yarın❤❤❤
Valla bugün güneşli tam tarif yapilacak zaman ama tek bir malzemem eksik...
Bu havada ışığı guzel yakalardim
Burda da güneş var ama malzeme eksik❤❤❤
Burda da güneş var ama malzeme eksik
Aynen burda da yeni açtı güneş ama maalesef hesapta olmayan işler çıktı yapamayacağım bu gün belki yarın
Anam şaka yaptim öylesine söyledim
Evet, demez önceki kategoride herkesten evvel ne yaptığımı görmüştü ablam
Yok canım sende alınmam ki ben öyle şeylere 23 yaşımdayım
Normal çek fotoyu canım sonra eğer kırpmadan yüklenmiyorsa resimleri watsaptan yakın birine gönder sonra kendine gönder öyle yükle kalite düşmeden yükleniyorBişey soracağım resim yüklemeyi nasıl beceriyorsunuz watsaptan çekilen fotolar hariç beceremiyorum. 8 plusımla watsap çekimi yapmak da istemiyorum
Bişey soracağım resim yüklemeyi nasıl beceriyorsunuz watsaptan çekilen fotolar hariç beceremiyorum. 8 plusımla watsap çekimi yapmak da istemiyorum
bura kapalı yaa .. iyiymiş sizin oralar kesin su da az geliyordur sana❤❤❤
Evet abla minnacığım daha :) birde minnacık oğlum varKatılacaksın demi sende katıl bence.
Demi yani kimseye dedimmi demedim,dememde.
Minikmişsin sen yahu
Katılacaksın demi sende katıl bence.
Demi yani kimseye dedimmi demedim,dememde.
Minikmişsin sen yahu
bura kapalı yaa .. iyiymiş sizin oralar kesin su da az geliyordur sana