Şimdi mesela ben yöreselde dolma yaptım.Size dolma yapacağım dedim ve siz benden muhteşem bir şey beklediniz.Ama ben beceremedim sunuum iyi olmadı vs..Ama sizin beklendit yüksek diyelim.Tarif gelince bu ne ya dersinizYa bi de tarifleri aldıktan sonra neden burada söylenmiyor ben çok merak ediyorum kimler ne aldı :)Nevreste
Şimdi mesela ben yöreselde dolma yaptım.Size dolma yapacağım dedim ve siz benden muhteşem bir şey beklediniz.Ama ben beceremedim sunuum iyi olmadı vs..Ama sizin beklendit yüksek diyelim.Tarif gelince bu ne ya dersiniz
Ama bilmediğin tarif gelince beyinde o konu hakkında bilgi yok çok beğenirsinizYada beğenmezsiniz:)
Sürprizi kaçmasın istiyorum:)Yani bir heyecanı olmalı :)
Bende artık çabuk doyuyorum zatenAslinda kofteyi az tutup yanina bol ayran ve marul maydonoz yersen onlada doyarsin.. ben dun borek tepsisinin yarisini yedim: ( yemesemde doyardim aslinda..
Maşaallah çok iyi gidiyorsun
ben buna katılmıyorum bilinebilir kimin ne yaptığı? misal yasmin ben mercimek köftesi ve köz salata yapacağım dedi, merakım gitti mi yoo asla... nasıl sunum yaptı tarifi nasıl yazdı nasıl yaptı yine bekliyorum...Şimdi mesela ben yöreselde dolma yaptım.Size dolma yapacağım dedim ve siz benden muhteşem bir şey beklediniz.Ama ben beceremedim sunuum iyi olmadı vs..Ama sizin beklendit yüksek diyelim.Tarif gelince bu ne ya dersiniz
Ama bilmediğin tarif gelince beyinde o konu hakkında bilgi yok çok beğenirsinizYada beğenmezsiniz:)
Sürprizi kaçmasın istiyorum:)Yani bir heyecanı olmalı :)
Ben yapacağımı söylemedim kiben buna katılmıyorum bilinebilir kimin ne yaptığı? misal yasmin ben mercimek köftesi ve köz salata yapacağım dedi, merakım gitti mi yoo asla... nasıl sunum yaptı tarifi nasıl yazdı nasıl yaptı yine bekliyorum...ama tabi her şeyde olduğu gibi, bunca sene böyle geldi bundan sonra da böyle gider burda da işliyor
Ben yapacağımı söylemedim ki
Kendimden şüphe ettirdin bir an
ben buna katılmıyorum bilinebilir kimin ne yaptığı? misal yasmin ben mercimek köftesi ve köz salata yapacağım dedi, merakım gitti mi yoo asla... nasıl sunum yaptı tarifi nasıl yazdı nasıl yaptı yine bekliyorum...ama tabi her şeyde olduğu gibi, bunca sene böyle geldi bundan sonra da böyle gider burda da işliyor
ahahah süperim benBen yapacağımı söylemedim ki
Kendimden şüphe ettirdin bir an
bence sakıncası yokSöyleyim mi benim tarifi
bence sakıncası yok
Misal diyor
senin kopyaya ihtiyacın yokk bebeğim.
Bakalim beğenecek misiniz...
Haftaya yapacağım
Biraz kopya çekeyim
Söyle söyle söyle
Bana desene kmseye dimemm
ahaha ama hala kafanı kaşıyordunBir an dedim zaten