Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Ya bi de tarifleri aldıktan sonra neden burada söylenmiyor ben çok merak ediyorum kimler ne aldı :) Nevreste
Şimdi mesela ben yöreselde dolma yaptım.Size dolma yapacağım dedim ve siz benden muhteşem bir şey beklediniz.Ama ben beceremedim sunuum iyi olmadı vs..Ama sizin beklendit yüksek diyelim.Tarif gelince bu ne ya dersiniz
Ama bilmediğin tarif gelince beyinde o konu hakkında bilgi yok çok beğenirsinizYada beğenmezsiniz:)
Sürprizi kaçmasın istiyorum:)Yani bir heyecanı olmalı :)

Herşey aklıma geldi bu aklıma gelmedi abla. Bildirimi açtım ben konu açıldığında koşa koşa geliyorum kim ne yapmış diye çok merak ediyorum

ben buna katılmıyorum bilinebilir kimin ne yaptığı? misal yasmin ben mercimek köftesi ve köz salata yapacağım dedi, merakım gitti mi yoo asla... nasıl sunum yaptı tarifi nasıl yazdı nasıl yaptı yine bekliyorum... ama tabi her şeyde olduğu gibi, bunca sene böyle geldi bundan sonra da böyle gider burda da işliyor

Ben yapacağımı söylemedim ki

Kendimden şüphe ettirdin bir an

Söyleyim mi benim tarifi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…