- 22 Temmuz 2017
- 43.931
- 130.583
Ben 1-2 günlük balcan yemeklerini daha çok seviyorumKaç günlük şakşukayı ne yapacaksın, ben sana taze taze yapayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 1-2 günlük balcan yemeklerini daha çok seviyorumKaç günlük şakşukayı ne yapacaksın, ben sana taze taze yapayım
Çok havalıAma 80 60 50 40 aralığında herkes ,öyle uçup giden bir fark yok yani neyse fasulye oldum çıkıyorum aradan
Gördüm gördüm ama özlemişim mesajlaşmayıOylarına baksaydın, görürdün deynom
Bende severim öyleBen 1-2 günlük balcan yemeklerini daha çok seviyorum
Kolay gelsin canim, hayatımız hep koşturmaca , ben de masayı toplayacağım şimdi, sonra çamaşırlar var katlanacak, kızın yarın matematik sınavı var ,onu çalıştıracağım, işler bitmiyor hiç, sağlık olsun da6 gibi eve girdim. Hemen duj, ardından yemek falan ancak oturabildim. Ama yarım oturuyorum, çamaşırlar yıkansın, onları asma işim var
2. bildirim olsa fark açılırdıAma 80 60 50 40 aralığında herkes ,öyle uçup giden bir fark yok yani neyse fasulye oldum çıkıyorum aradan
Amin canım, sağlık olsun koşturalım.Kolay gelsin canim, hayatımız hep koşturmaca , ben de masayı toplayacağım şimdi, sonra çamaşırlar var katlanacak, kızın yarın matematik sınavı var ,onu çalıştıracağım, işler bitmiyor hiç, sağlık olsun da
Aynen yasaklıyalım2. bildirim olsa fark açılırdı
Nevreste elticim, artık köz patlıcan da yasaklıya girdi sanırım. Bende o tarifle yarışma kazanmıştım
Allah kolaylık versinİş hiç bitmiyorKolay gelsin canim, hayatımız hep koşturmaca , ben de masayı toplayacağım şimdi, sonra çamaşırlar var katlanacak, kızın yarın matematik sınavı var ,onu çalıştıracağım, işler bitmiyor hiç, sağlık olsun da
Bazı yemekler dinlenince ya da ertesi gün yenince daha bir leziz oluyor canım. Patlıcanda onlardanBende severim öyle
Bence deÇok havalı
Teşekkür ederim canım, hepimize ❤Allah kolaylık versinİş hiç bitmiyor
Hiç üzülmedim çıktığına desemAma 80 60 50 40 aralığında herkes ,öyle uçup giden bir fark yok yani neyse fasulye oldum çıkıyorum aradan
Yaramaz bu kadarına izin vermiş, yine iyiTeşekkur ederim Evet planım oydu ama once sunum tabağını hazirlayinca ona firsatim olmadi evdeki yaramazdan
Kalsa ben de seveceğim de kalmıyor sonrayaBen 1-2 günlük balcan yemeklerini daha çok seviyorum
En iyi patlıcan amaBazı yemekler dinlenince ya da ertesi gün yenince daha bir leziz oluyor canım. Patlıcanda onlardan
Aynen öyle canım❤Amin canım, sağlık olsun koşturalım.
Valla ben de hiç üzülmedim birazcık fasulyeyim diye dolanayım ortalıktaHiç üzülmedim çıktığına desem
Vay bu ne hızPilavlara gidelim.Birazdan ilk pilavımız gelebilir
Aynen aramızda hızlı olanlar varVay bu ne hız