hahaha aynen canim yaa..bosuna mi gelip her gun sizden fikir alip yemegimi erkenden yapiyorum : )“İşin iş” demek istiyorum
takildim canim, kurucu olarak kazenin daha uzun gecmisi olmasi sart tabiiki. cok gormuyorum 2007-2006 senelerinden uyeler... bizde eski uyeyizde hani 4-5 yil fark olunca kim bu diyosun :)
2007 den beri zayifliyosan cok kilo vermis olmalisin. kilo vermek zorda, korumak daha zor be ablam.
Ben çok zayıfladığımı 15 dk evvel bir defa daha anladımtakildim canim, kurucu olarak kazenin daha uzun gecmisi olmasi sart tabiiki. cok gormuyorum 2007-2006 senelerinden uyeler... bizde eski uyeyizde hani 4-5 yil fark olunca kim bu diyosun :)
2007 den beri zayifliyosan cok kilo vermis olmalisin. kilo vermek zorda, korumak daha zor be ablam.
Ben çok zayıfladığımı 15 dk evvel bir defa daha anladım
Herif kış lastiklerini bulmama yardım eder misin dedi, kışlık eşofmanımı giyip çıkayım dedim. Popişimi saran eşofman, çuval gibi oldu
Belini bağladım düşmesin diye
Herifim bu ne böyle dedi
Acil alışveriş yapmam lazım
Haha nevosa bile abla diyodum yasitmisiz:)) kazenede abi diyorum o da benden kucukse sasirmam:))
Tanımadan abla demeyeydin eyiydi be ufalık
Verdik aldık birazda çakılı kaldık en çokta kurduğumuz dostluğu bırakamadık burda.
11 senelik üyeyim 10 senelik arkadaşlarım var canlarım onlar benim
Ya ciddi misin? Neden o kadar verdinki? Ani kilo kayiplari ciddi olabilir. Gerci yazdan ciktik ya bunye meselesi veriyo bazilari.Ben çok zayıfladığımı 15 dk evvel bir defa daha anladım
Herif kış lastiklerini bulmama yardım eder misin dedi, kışlık eşofmanımı giyip çıkayım dedim. Popişimi saran eşofman, çuval gibi oldu
Belini bağladım düşmesin diye
Herifim bu ne böyle dedi
Acil alışveriş yapmam lazım
Ani olan son 1 ayda 7 kilo vermem, ben Mayıs başından beri kilo veriyorum ama bu denli olduğunu, bugün farkettim.Ya ciddi misin? Neden o kadar verdinki? Ani kilo kayiplari ciddi olabilir. Gerci yazdan ciktik ya bunye meselesi veriyo bazilari.
Haha nevosa bile abla diyodum yasitmisiz:)) kazenede abi diyorum o da benden kucukse sasirmam:))
Alisinca oyle oluyo dimi burda? Ozellikle boyle belli topiclere takilinca oraya takilsnlara alisiyosun:)
Geçen hafta tüm tahlillerim yapıldı zayıflamam yüzünden, vitamin değerlerim yerle bir olmuş sadeceYa ciddi misin? Neden o kadar verdinki? Ani kilo kayiplari ciddi olabilir. Gerci yazdan ciktik ya bunye meselesi veriyo bazilari.
Bende yaşıtım Nevoşla
Nevreste nevonun yaşıtı varmıymış burda
Gün geçmiyor ki yeni bişey öğrenmeyelim
Bu yarışmaya da katıldın mı nevo yaptın mı bunu
Iyide iyi yemiyomusun mesela? Sebepsiz 2-3 kilo ver hadi 7 kilo cok bence. Beslenme iyi olmazsa vitaminler cok dusuyo bu normal. Yeterli besleniyorum diyosan vitamin haplari son careAni olan son 1 ayda 7 kilo vermem, ben Mayıs başından beri kilo veriyorum ama bu denli olduğunu, bugün farkettim.
Geçen kıştan beri giymediğim eşofman, üstelik kalın ve bol olan taytın üstüne geçirdim hemen
Bende yaşıtım Nevoşla
Bir süre yiyemedim, 2 hafta kadar. Günde 1 kase çorba içemiyordum, ruhen zor bir aydı.Iyide iyi yemiyomusun mesela? Sebepsiz 2-3 kilo ver hadi 7 kilo cok bence. Beslenme iyi olmazsa vitaminler cok dusuyo bu normal. Yeterli besleniyorum diyosan vitamin haplari son care
Benim beceriksiz olduğumu mu düşünüyorsun
Ne biliyon nevonun gerçek yaşını dediğini?
Bu kadar beceri tecrübe nasıl sığıyor o kadar seneye hiç düşündün mü?
Benim beceriksiz olduğumu mu düşünüyorsun
Onun yaptıklarını, bende yapıyorum
Tamam yaa pesnevoyla yasminsay dünya ahret kardeşimdir
Ha sebebi anlasildi:) kilon cok muda? Bazen cok zayifligi bunye goturmuyo: ( ben 1.55 boyla 49 kilo zayif geliyor mesela.. ki bmi ye gore normal ama goturmuyo halsiz dusuyorum.. 51-52 daha iyi .. dark sadece 2-3 kilo. Cok zayif olup iskeletor gibi gezmeyide sevmiyorum. Kilo olsada dert olmasada. Simdi 50 kiloyum iyiyim sukurBir süre yiyemedim, 2 hafta kadar. Günde 1 kase çorba içemiyordum, ruhen zor bir aydı.
Şimdi şimdi yemek yiyebiliyorumhazır kilo vermişken de, yemek işini abartmak istemiyorum
Geçen sene bu zamanlar 104 kiloydum, şimdi az evvel tartıldım 87 kiloyumHa sebebi anlasildi:) kilon cok muda? Bazen cok zayifligi bunye goturmuyo: ( ben 1.55 boyla 49 kilo zayif geliyor mesela.. ki bmi ye gore normal ama goturmuyo halsiz dusuyorum.. 51-52 daha iyi .. dark sadece 2-3 kilo. Cok zayif olup iskeletor gibi gezmeyide sevmiyorum. Kilo olsada dert olmasada. Simdi 50 kiloyum iyiyim sukur