Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .

Tanımadan abla demeyeydin eyiydi be ufalık

Verdik aldık birazda çakılı kaldık en çokta kurduğumuz dostluğu bırakamadık burda.
11 senelik üyeyim 10 senelik arkadaşlarım var canlarım onlar benim

Ben çok zayıfladığımı 15 dk evvel bir defa daha anladım

Herif kış lastiklerini bulmama yardım eder misin dedi, kışlık eşofmanımı giyip çıkayım dedim. Popişimi saran eşofman, çuval gibi oldu
Belini bağladım düşmesin diye

Herifim bu ne böyle dedi

Acil alışveriş yapmam lazım

Tanımadan abla demeyeydin eyiydi be ufalık

Verdik aldık birazda çakılı kaldık en çokta kurduğumuz dostluğu bırakamadık burda.
11 senelik üyeyim 10 senelik arkadaşlarım var canlarım onlar benim
Haha nevosa bile abla diyodum yasitmisiz:)) kazenede abi diyorum o da benden kucukse sasirmam:))

Alisinca oyle oluyo dimi burda? Ozellikle boyle belli topiclere takilinca oraya takilsnlara alisiyosun:)

Ya ciddi misin? Neden o kadar verdinki? Ani kilo kayiplari ciddi olabilir. Gerci yazdan ciktik ya bunye meselesi veriyo bazilari.

Ya ciddi misin? Neden o kadar verdinki? Ani kilo kayiplari ciddi olabilir. Gerci yazdan ciktik ya bunye meselesi veriyo bazilari.
Ani olan son 1 ayda 7 kilo vermem, ben Mayıs başından beri kilo veriyorum ama bu denli olduğunu, bugün farkettim.

Geçen kıştan beri giymediğim eşofman, üstelik kalın ve bol olan taytın üstüne geçirdim hemen

Haha nevosa bile abla diyodum yasitmisiz:)) kazenede abi diyorum o da benden kucukse sasirmam:))

Alisinca oyle oluyo dimi burda? Ozellikle boyle belli topiclere takilinca oraya takilsnlara alisiyosun:)

Nevreste nevonun yaşıtı varmıymış burda

Gün geçmiyor ki yeni bişey öğrenmeyelim

Bu yarışmaya da katıldın mı nevo yaptın mı bunu

Iyide iyi yemiyomusun mesela? Sebepsiz 2-3 kilo ver hadi 7 kilo cok bence. Beslenme iyi olmazsa vitaminler cok dusuyo bu normal. Yeterli besleniyorum diyosan vitamin haplari son care

Iyide iyi yemiyomusun mesela? Sebepsiz 2-3 kilo ver hadi 7 kilo cok bence. Beslenme iyi olmazsa vitaminler cok dusuyo bu normal. Yeterli besleniyorum diyosan vitamin haplari son care
Bir süre yiyemedim, 2 hafta kadar. Günde 1 kase çorba içemiyordum, ruhen zor bir aydı.

Şimdi şimdi yemek yiyebiliyorum hazır kilo vermişken de, yemek işini abartmak istemiyorum

Bir süre yiyemedim, 2 hafta kadar. Günde 1 kase çorba içemiyordum, ruhen zor bir aydı.

Şimdi şimdi yemek yiyebiliyorum hazır kilo vermişken de, yemek işini abartmak istemiyorum
Ha sebebi anlasildi:) kilon cok muda? Bazen cok zayifligi bunye goturmuyo: ( ben 1.55 boyla 49 kilo zayif geliyor mesela.. ki bmi ye gore normal ama goturmuyo halsiz dusuyorum.. 51-52 daha iyi .. dark sadece 2-3 kilo. Cok zayif olup iskeletor gibi gezmeyide sevmiyorum. Kilo olsada dert olmasada. Simdi 50 kiloyum iyiyim sukur

Geçen sene bu zamanlar 104 kiloydum, şimdi az evvel tartıldım 87 kiloyum boyum 1.70

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…