- 5 Eylül 2011
- 15.574
- 9.582
yok efenim aklımda iki tarif var bakalım ayırıtırım :)Katiliminizi bekliyoruz Efenim tarif ayirtmadiniz mi hala
Neden?
Mezeler kilo yapmıyor Muş
masallah :) iyiyim sukurler olsun..ugrasiyorum, islerim var biraz..ne yemek yapacaksiniz fikir lazim bana yine :)Bugün enerjik uyandım
Ne haber
Ellerine sağlık canım ,Kazen e aizhimer mi oldun dedin yemeğini beğendi,Emmim gelmiş yani
Dün açtım konumu deynebim
Kartepe’ye çıkıp, sucuk-ekmek-çay yapicizmasallah :) iyiyim sukurler olsun..ugrasiyorum, islerim var biraz..ne yemek yapacaksiniz fikir lazim bana yine :)
Teşekkür ediyorum canımEllerine sağlık canım ,Kazen e aizhimer mi oldun dedin yemeğini beğendi,biz de beğendirmek için öyle mi desek
oh sefaniz olsun le gurban : ) yarasin, lop lop et olmasin : )Kartepe’ye çıkıp, sucuk-ekmek-çay yapiciz
Ellerine sağlık canım ,Kazen e aizhimer mi oldun dedin yemeğini beğendi,biz de beğendirmek için öyle mi desek
Olmasınoh sefaniz olsun le gurban : ) yarasin, lop lop et olmasin : )
sucuk iyi fikir aslinda :)) birazda makarna mi yapsamki :) yiyen onu yesin yemeyen onu :)
Yenilen pehlivan güreşe doymazmışGene sen gene sen gene seeen
Dün yapsaydın ben de gelirdim yanına ,şehir dışındaydım ,gelirken uğrardım ,yaptıklarından ikram ederdin banaKartepe’ye çıkıp, sucuk-ekmek-çay yapiciz
Boşver ,düşünmen yeter ,yapmasan da olur,yapmış gibi kabul ettikŞu üşengeçliği bir üstümden atsamda tarifimi yapsam
Havalar soğuk benim suçum değil
KazenGeldim emmoğlu diyesim var kim bu emmi
I ıh gitmem, gidemem kurtulamazsınızBoşver ,düşünmen yeter yapmasan da olur,yapmış gibi kabul ettik
Ben seni düşündüğümden demiştim yorulma diye,sen bilirsinI ıh gitmem, gidemem kurtulamazsınız
Dün başka işlerimiz vardıDün yapsaydın ben de gelirdim yanına ,şehir dışındaydım ,gelirken uğrardım ,yaptıklarından ikram ederdin bana
Biz kuzen miyiz o zaman