En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Olmasın :KK53:

Arada basite kaçmak lazım tontrim :KK53:
oyle tabiide : ( evdeki tosunlar herseyi yeseler ah yeseler. bak biri menemen yer digeri yemez. biri sucuk yer digeri yemez. ikisinin yiyecegi corbayi yapsam kiz yemez : ) mesela dunku su boregini bi kiz yedi. buyuk oglan su boregi yemez. hazir yufkali borek yer. ama bugun sucuk yapicam, birde makarna : )

oyle tabiide : ( evdeki tosunlar herseyi yeseler ah yeseler. bak biri menemen yer digeri yemez. biri sucuk yer digeri yemez. ikisinin yiyecegi corbayi yapsam kiz yemez : ) mesela dunku su boregini bi kiz yedi. buyuk oglan su boregi yemez. hazir yufkali borek yer. ama bugun sucuk yapicam, birde makarna : )
Amaniiiinn :deli:

:KK70: deynepin üvey kuzeniyim.

Ellemesene en sevdiğim doğaçlama sitil bu :)
gayet kibar biriyimdir aslinda, yanlis anlasilma olmasin bunlar yuzunden : ) uyelik senesi 2007 olunca ceketimizi ilikleyelim mi diye sordum ( : herhalde kazen bile 2007 den sonra uye olmustur buraya :D :D

gayet kibar biriyimdir aslinda, yanlis anlasilma olmasin bunlar yuzunden : ) uyelik senesi 2007 olunca ceketimizi ilikleyelim mi diye sordum ( : herhalde kazen bile 2007 den sonra uye olmustur buraya :KK70: :KK70:

Estağfirullah :D

Onlar 2006 dan beri. Daha önceside var heralde ben bilmiyorum oraları Kazen Kazen cevap hakkı doğdu sana :))

İşte buralar heeep dutluktu o zaman :KK200:
Kilosuyla kafasını bozmuştu bonus diyet topiklerine sakladı kendini :)

Estağfirullah :KK70:

Onlar 2006 dan beri. Daha önceside var heralde ben bilmiyorum oraları Kazen Kazen cevap hakkı doğdu sana :))

İşte buralar heeep dutluktu o zaman :KK200:
Kilosuyla kafasını bozmuştu bonus diyet topiklerine sakladı kendini :)
takildim canim, kurucu olarak kazenin daha uzun gecmisi olmasi sart tabiiki. cok gormuyorum 2007-2006 senelerinden uyeler... bizde eski uyeyizde hani 4-5 yil fark olunca kim bu diyosun :)

2007 den beri zayifliyosan cok kilo vermis olmalisin. kilo vermek zorda, korumak daha zor be ablam.

Back