Dikkat et kendine, ihmal etme. Saglık buBir süre yiyemedim, 2 hafta kadar. Günde 1 kase çorba içemiyordum, ruhen zor bir aydı.
Şimdi şimdi yemek yiyebiliyorumhazır kilo vermişken de, yemek işini abartmak istemiyorum
Aa cok iyi yaa.. yapip yemiyo musunnn:))Geçen sene bu zamanlar 104 kiloydum, şimdi az evvel tartıldım 87 kiloyumboyum 1.70
Hiç bıkmadan izlerim bu kızı
Etmeme fırsat yok kiDikkat et kendine, ihmal etme. Saglık bu
Bitane var, düğün sonrası telefon konuşması Hiç bıkmadan izlerim bu kızı
İyi iyi maşallah, aferin enişteyeEtmeme fırsat yok kiherif elinde vitaminle dikiliyor
Aynen, misâl mercimek köftesinden 3 tane zor yedimAa cok iyi yaa.. yapip yemiyo musunnn:))
Aslinda kofteyi az tutup yanina bol ayran ve marul maydonoz yersen onlada doyarsin.. ben dun borek tepsisinin yarisini yedim: ( yemesemde doyardim aslinda..Aynen, misâl mercimek köftesinden 3 tane zor yedim
Ne demek istedin Bonus'um ben çok yaşlıyım ve kkda yaşıtım olamaz mı
Nevreste nevonun yaşıtı varmıymış burda
Gün geçmiyor ki yeni bişey öğrenmeyelim
Bu yarışmaya da katıldın mı nevo yaptın mı bunu
İzlemediğim videosu kalmadıBitane var, düğün sonrası telefon konuşması çok komik
Geçmiş olsun ablamÇarşamba Ankara'ya gidiyorum annem göz ameliyatı olacak biraz kalıp döneceğim.
Kuyruk eğildi düzelt diyorumKuyruğu düzeltmek mi, sen bana köpek mi demek istiyorsun?
Abla bulalım sana da tarif el birliği ileNe demek istedin Bonus'um ben çok yaşlıyım ve kkda yaşıtım olamaz mı
Tarif bulursam katılacağım.
Maşaallah çok iyi gidiyorsunGeçen sene bu zamanlar 104 kiloydum, şimdi az evvel tartıldım 87 kiloyumboyum 1.70
Tamam hadi bulun ama güzel olsun:)Bulduğunuz tarif içinizden birinin olursa oy birliği ile alırımAbla bulalım sana da tarif el birliği ile