Tabii hafta sonu tatildi ya ,alışveriş yapmışsınızdırDün başka işlerimiz vardı
Yorulmam da üşeniyorumBen seni düşündüğümden demiştim yorulma diye,sen bilirsin
sende kimsin : )Gene sen gene sen gene seeen
Benim tariflerim de kolayYorulmam da üşeniyorum
İşin komiği tariflerim kolay
Yok, alışveriş plânımız vardı, gidemedik. Komşunun cenaze haberi geldiTabii hafta sonu tatildi ya ,alışveriş yapmışsınızdır
Kibar olsana biraz lan ,öyle mi sorulur ?sende kimsin : )
oyle tabiide : ( evdeki tosunlar herseyi yeseler ah yeseler. bak biri menemen yer digeri yemez. biri sucuk yer digeri yemez. ikisinin yiyecegi corbayi yapsam kiz yemez : ) mesela dunku su boregini bi kiz yedi. buyuk oglan su boregi yemez. hazir yufkali borek yer. ama bugun sucuk yapicam, birde makarna : )Olmasın
Arada basite kaçmak lazım tontrim
Meze ne kadar zor olabilir kiBenim tariflerim de kolay
Birinde iddialıyım da ,öteki ı ıhh
Tövbe bismillah ,cenazeymiş,benim aklıma da başka işler gelmiştiYok, alışveriş plânımız vardı, gidemedik. Komşunun cenaze haberi geldi
Ahhh, kibar feyzom (deynom)Kibar olsana biraz lan ,öyle mi sorulur ?
kaba soylemedim ben sen duymuyosun bi kere : )Kibar olsana biraz lan ,öyle mi sorulur ?
Başka işler olamaz, kırmızı kartı çektimTövbe bismillah ,cenazeymiş,benim aklıma da başka işler gelmişti
Amaniiiinnoyle tabiide : ( evdeki tosunlar herseyi yeseler ah yeseler. bak biri menemen yer digeri yemez. biri sucuk yer digeri yemez. ikisinin yiyecegi corbayi yapsam kiz yemez : ) mesela dunku su boregini bi kiz yedi. buyuk oglan su boregi yemez. hazir yufkali borek yer. ama bugun sucuk yapicam, birde makarna : )
kafayi yemissin mi demek istiyosun : )Amaniiiinn
sende kimsin : )
Kibar olsana biraz lan ,öyle mi sorulur ?
gayet kibar biriyimdir aslinda, yanlis anlasilma olmasin bunlar yuzunden : ) uyelik senesi 2007 olunca ceketimizi ilikleyelim mi diye sordum ( : herhalde kazen bile 2007 den sonra uye olmustur buraya
deynepin üvey kuzeniyim.
Ellemesene en sevdiğim doğaçlama sitil bu :)
gayet kibar biriyimdir aslinda, yanlis anlasilma olmasin bunlar yuzunden : ) uyelik senesi 2007 olunca ceketimizi ilikleyelim mi diye sordum ( : herhalde kazen bile 2007 den sonra uye olmustur buraya
“İşin iş” demek istiyorumkafayi yemissin mi demek istiyosun : )
takildim canim, kurucu olarak kazenin daha uzun gecmisi olmasi sart tabiiki. cok gormuyorum 2007-2006 senelerinden uyeler... bizde eski uyeyizde hani 4-5 yil fark olunca kim bu diyosun :)