Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Olmasın

Arada basite kaçmak lazım tontrim
oyle tabiide : ( evdeki tosunlar herseyi yeseler ah yeseler. bak biri menemen yer digeri yemez. biri sucuk yer digeri yemez. ikisinin yiyecegi corbayi yapsam kiz yemez : ) mesela dunku su boregini bi kiz yedi. buyuk oglan su boregi yemez. hazir yufkali borek yer. ama bugun sucuk yapicam, birde makarna : )

Amaniiiinn

deynepin üvey kuzeniyim.

Ellemesene en sevdiğim doğaçlama sitil bu :)
gayet kibar biriyimdir aslinda, yanlis anlasilma olmasin bunlar yuzunden : ) uyelik senesi 2007 olunca ceketimizi ilikleyelim mi diye sordum ( : herhalde kazen bile 2007 den sonra uye olmustur buraya

gayet kibar biriyimdir aslinda, yanlis anlasilma olmasin bunlar yuzunden : ) uyelik senesi 2007 olunca ceketimizi ilikleyelim mi diye sordum ( : herhalde kazen bile 2007 den sonra uye olmustur buraya

Estağfirullah

Onlar 2006 dan beri. Daha önceside var heralde ben bilmiyorum oraları K Kazen cevap hakkı doğdu sana :))

İşte buralar heeep dutluktu o zaman
Kilosuyla kafasını bozmuştu bonus diyet topiklerine sakladı kendini :)

takildim canim, kurucu olarak kazenin daha uzun gecmisi olmasi sart tabiiki. cok gormuyorum 2007-2006 senelerinden uyeler... bizde eski uyeyizde hani 4-5 yil fark olunca kim bu diyosun :)

2007 den beri zayifliyosan cok kilo vermis olmalisin. kilo vermek zorda, korumak daha zor be ablam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…