Mantı hamurundan bi tık yumuşak olmalı :)Hani börek hamuru sert olmalı derler ya oyizden ben öyle yapıyordum bı daha kine dediğin gibi deneyim birde benim yaptığım mantı hamuru sertliğinde oluyordu
Tamam bugün eğer zor gelmez ise yaparım kızı uyutmak lazım yapmak için yoksa oda kendi merdanesi ni istiyorMantı hamurundan bi tık yumuşak olmalı :)
Tamam bugün eğer zor gelmez ise yaparım kızı uyutmak lazım yapmak için yoksa oda kendi merdanesi ni istiyor
Daha lezeetli o kesinde.. hazir yufkayla soslu boreklerde oluyo ya.. ben yapiyorum acele bi durumda.. cocuklarda yiyo.. kolaylik tabii.Bende çok yaparım çarşaf böreğini ve hamurunu çok sert tutmam
Eve hazır yufkayı sadece sigara böreği ya da paçanga için alırım.
Hazır yufkadan başka hiç börek tutturamam diyebilirim
Açma börek bana daha kolay ve lezzetli geliyor
İşte o sosluları yaptığımda, sosu genelde fazla kaçırıyorumDaha lezeetli o kesinde.. hazir yufkayla soslu boreklerde oluyo ya.. ben yapiyorum acele bi durumda.. cocuklarda yiyo.. kolaylik tabii.
Hamurumu yogurdum dinleniyo.. kiz uyusun baslarim yapmaya.2 tepsilikmi yogursam diye dusundum, ama kiz uyanabilir o saate. 1 tepsilik oldu bu sefer
BalıkBenim canım kemikli et haşlama istiyor
Ama bizim balıkçılar baraja gitti eğer rast gelirse balık var menüde
Ayy nickine bayıldım,biraz da kıskandım çok tatlıııPişen böreklerden birer dilim isterim artık :))
Kokay gelsin şimdiden. Size bir soru evde yalnızken ne yemekler yapıyorsunuz. Ben bir kaç gündür geç kalkıyorum kahvaltıyıda geç yapıyorum. Öğlen içinde ne yapsam diye düşünürken saat alıp başını gidiyor. Tavsiye istiyorum kolayca yapılan
Kolaylıkhahaha senin iste sans yani bugun : )
dunden biraz yemegim var ama..yanina birsey yapmak istiyorum genede..sanirim kolaylik olsun diye yanina su boregi yapicam : )
:))Ayy nickine bayıldım,biraz da kıskandım çok tatlııı
Keşke tutsalar sazan genelde eli boş geliyorlarBalıkDaha ne istiyosun melek,gerçi barajda ne balığı var,tatlı su balığı olur Sazan filan gelecekse kemikli eti koy ocağa bence
Ellerinize sağlık şimdiden, afiyet bal şeker olsunyasminsay elmalı kurabiye tarifinize rastgeldim,akşam defterime ekleyeceğim,benim tarifimde 1 paket margarin ve şeker var,sizin yaptığınızı hafif buldum,deneyeceğim
Senin tariften ses seda yokEllerinize sağlık şimdiden, afiyet bal şeker olsun
Yasmin hızlı ama kazen yavaşSenin tariften ses seda yok
Aynen, tarihi geçtiYasmin hızlı ama kazen yavaş
Aramızda kalsın tarifi çok sahaneyse şikayet edelim diskalifiye olsunAynen, tarihi geçti
Malesef, öyle bir seçenek yokAramızda kalsın tarifi çok sahaneyse şikayet edelim diskalifiye olsun
Hani tarihi geçmiş olacak ya onu bahane ederizMalesef, öyle bir seçenek yoksonra biz diskalifiye olmayalım da
Gercegi gercegi, bizde yalan olmaz:))Kolaylıksu böreği
Yalancısından mı
Maşallah gerçeğini yapacaksan,bu ekibin maşallahı var,herkes çok becerikli,nereye gitseniz geliyorum meraktan