Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Daha lezeetli o kesinde.. hazir yufkayla soslu boreklerde oluyo ya.. ben yapiyorum acele bi durumda.. cocuklarda yiyo.. kolaylik tabii.

Hamurumu yogurdum dinleniyo.. kiz uyusun baslarim yapmaya.2 tepsilikmi yogursam diye dusundum, ama kiz uyanabilir o saate. 1 tepsilik oldu bu sefer

İşte o sosluları yaptığımda, sosu genelde fazla kaçırıyorum

Pişen böreklerden birer dilim isterim artık :))
Kokay gelsin şimdiden. Size bir soru evde yalnızken ne yemekler yapıyorsunuz. Ben bir kaç gündür geç kalkıyorum kahvaltıyıda geç yapıyorum. Öğlen içinde ne yapsam diye düşünürken saat alıp başını gidiyor. Tavsiye istiyorum kolayca yapılan

Benim canım kemikli et haşlama istiyor

Ama bizim balıkçılar baraja gitti eğer rast gelirse balık var menüde
Balık Daha ne istiyosun melek,gerçi barajda ne balığı var,tatlı su balığı olurSazan filan gelecekse kemikli eti koy ocağa bence

Ayy nickine bayıldım,biraz da kıskandım çok tatlııı

hahaha senin iste sans yani bugun : )

dunden biraz yemegim var ama..yanina birsey yapmak istiyorum genede..sanirim kolaylik olsun diye yanina su boregi yapicam : )
Kolaylıksu böreği
Yalancısından mı
Maşallah gerçeğini yapacaksan,bu ekibin maşallahı var,herkes çok becerikli,nereye gitseniz geliyorum meraktan

Balık Daha ne istiyosun melek,gerçi barajda ne balığı var,tatlı su balığı olurSazan filan gelecekse kemikli eti koy ocağa bence
Keşke tutsalar sazan genelde eli boş geliyorlar ben koyayım yemeği mi aradım biraz önce hala bişey yok dedi eşim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…