- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
tüketim tarihi çoktan tükenmiş, tabakları yıkanmıştır üzerinden kaç saat geçtiHani tarihi geçmiş olacak ya onu bahane ederiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tüketim tarihi çoktan tükenmiş, tabakları yıkanmıştır üzerinden kaç saat geçtiHani tarihi geçmiş olacak ya onu bahane ederiz
ellerine sağlık canımGercegi gercegi, bizde yalan olmaz:))
Koydum pisiyo:)
Sagol hayatim:)ellerine sağlık canım
Son güne kadar açma dedim emmimeSenin tariften ses seda yok
Yalanci değil ayik olun diyorsunGercegi gercegi, bizde yalan olmaz:))
Evet piştiği tava tencere artık in neyse işte onda yasmin neler neler yapmıştır onun üzerinetüketim tarihi çoktan tükenmiş, tabakları yıkanmıştır üzerinden kaç saat geçti
Eklediğim tarih belli konudaHani tarihi geçmiş olacak ya onu bahane ederiz
Eklediğim tarih belli konuda
Korkmayın diye oylamaya kadar açmayacakmış konumu
Öyle bir seçenek varsa benimki de son gune kalsınSon güne kadar açma dedim emmime
yaniEvet piştiği tava tencere artık in neyse işte onda yasmin neler neler yapmıştır onun üzerine
Eline sağlık,erzurumlumusun,bir tanıdık krep yapar gibi çabucak yapıverirdi:))Gercegi gercegi, bizde yalan olmaz:))
Fazla nazlı birigüzel kategori ama bence kapılmıştır en güzel mezeler o yüzden hevesim kaçtı düşüneyim bakalım biraz
Hakikaten öyle yeni kategori açıldıktan 45 dk sonra birdaydim tarif bildirdim en zorlari güzelleri seçilmiş bile ://güzel kategori ama bence kapılmıştır en güzel mezeler o yüzden hevesim kaçtı düşüneyim bakalım biraz
Heyecan yapma, sakinNe haber bebişim ?
Beni mi bekliyorsun yoksa
Heyecan yapma, sakin
Yemekleri hazırladım, eşimi bekliyorum..
Senden ne haber?