Aynen canım:)Manyaklık seviyesinde değilim yani
Annem de biraz öyle yapar,ondayken bazen sebze de olsa yemiyorum,kalkıp yoğurtlu bir şey hazırlıyorum kendime,anlam veremiyor,sonuçta sebze nolcakki yesen diyor:)Ben yağlı seviyorum diyorum ama benden daha çok yağlı sevende var annem öyle bı yemek yapıyor ki mesela en basiti sahanda yumurta yapıyor iki yemek kaşığı kadar yağ akitiyorum tavadan
Eşim o yüzden hiç sevmiyor annemin yemeklerini
Abla gecmis olsun onemlii bi sey degil umarimKızlar ben katılamıyorum ya benim
Oğlan rahatsız moralim 0 katılan arkadaşlar başarılar dilerim konuyu
Takipteyim
Hala konun acilmamisHayırlı günler herkese, iyi Pazar’lar.
Ben topu Kazen emmiye attım. Benden çıktı, artık ne zaman açarsaHala konun acilmamis
Yediğin yemeğin faydasını alaşağı edecek kadar yağ koymanın anlamı neAnnem de biraz öyle yapar,ondayken bazen sebze de olsa yemiyorum,kalkıp yoğurtlu bir şey hazırlıyorum kendime,anlam veremiyor,sonuçta sebze nolcakki yesen diyor:)
Annem iyi yemek yapar ama yağlı yapmaya babam alıştırdı,çünki öyle seviyor ve bekliyor,kendi de yapınca yağlı yapar.Yediğin yemeğin faydasını alaşağı edecek kadar yağ koymanın anlamı ne
Eşim bazen kendi sevdiği yemekleri sen yapsana der annemdeyken
Ben yaparken bile yağını koyduğu oluyor
Anne noldu şimdi yine yağlı oldu diyorum
Yavvv nolacak sanki tatlı tuzlu yıyin işte bunlara insanlık da yaramıyor diyor
Maşallah benim eşinde nadiren yapar ama kendince guzel olurAnnem iyi yemek yapar ama yağlı yapmaya babam alıştırdı,çünki öyle seviyor ve bekliyor,kendi de yapınca yağlı yapar.
Sebzeler iri doğranacak örneğin,soğan görünecek,patates 3e 5e bölünecek:)
Ama babam da erkek kardeşim de iyi aşçıdır haklarını yemeyeyim,kardeşim öyle kombinler yapar ki akla gelmeyen,bayılırız,eşi olacak olan yaşadı:)
Benim canım kemikli et haşlama istiyorgunaydin bakalim napioyonuz bacilar..
ben bugun cok erken uyandim saat 4 gibi..sonrasinda uyku yohtur bana : (
yemek onerisi olan var mi bugun yaaa:))
Emmim bizi çok ihmâl ediyorSelam kızlar Yasmin senin konu yok hala ://
hahaha senin iste sans yani bugun : )Benim canım kemikli et haşlama istiyor
Ama bizim balıkçılar baraja gitti eğer rast gelirse balık var menüde